Logo decormyyhome.com

Правила за избор на микровълнова фурна

Правила за избор на микровълнова фурна
Правила за избор на микровълнова фурна

Видео: КАК ИЗБРАХ СВОЯТА ПЕЧКА - AEG 47036IU-MN 2024, Юли

Видео: КАК ИЗБРАХ СВОЯТА ПЕЧКА - AEG 47036IU-MN 2024, Юли
Anonim

Микровълновата е просто незаменим нещо в кухнята. На какво трябва да обърнете внимание първо, когато избирате печка?

Image

1) Цена. На първо място, както и при избора на всяко оборудване, първото нещо, за което трябва да вземете решение, е бюджетът, който ще бъде изразходван за тази покупка.

2) Силата на звука на камерата. Този параметър определя колко храна ще бъде възможно да се готви наведнъж.

3) Силата на микровълните. Колкото по-висок е този показател, толкова по-качествено и бързо ще се готви.

4) Вътрешно покритие. Именно от това покритие зависи животът на продукта. В момента има само три вида покрития: биокерамична повърхност, топлоустойчива и неръждаема стомана. Най-скъпата и най-добрата е биокерамичната повърхност.

5) Вид контрол. Има два вида: механични и електронни. Механичен - изглежда като две въртящи се дръжки, където първата е нивото на мощност, а втората е времето за готвене. В електронния тип всичко се регулира чрез бутони или докосване.

6) Основните режими. Микровълните могат: загряват храна, размразяват храна, готвят някои ястия по специални рецепти.

7) Допълнителни режими. Ако основните ви изглеждат малки и искате да използвате микровълновата максимално, тогава ето още няколко функции: скара, двоен бойлер, машина за хляб, почистване с пара, както и отстраняване на миризми.

8) Тип на местоположението. Подобно на други уреди, микровълновата може да бъде вградена или свободно стояща. Всичко зависи от това къде в кухнята ще бъде разпределено място за нея. Вградените винаги превъзхождат обикновените, но в малките кухни помагат да се спести доста значимо място.

9) Ако в бъдеще има планове да използвате микровълновата печка като основен инструмент за готвене възможно най-често, тогава трябва да изберете машина с разширени функции като пържене, готвене и дори готвене на каша.