Logo decormyyhome.com

Първата палачинка - бучка? Е, не!

Първата палачинка - бучка? Е, не!
Първата палачинка - бучка? Е, не!

Видео: Първата стъпка на смилане 2024, Юли

Видео: Първата стъпка на смилане 2024, Юли
Anonim

В електрическа машина за крепи тестото ще се загрява, а палачинките се пържат равномерно по цялата повърхност.

Image

На първо място, трябва да решите колко палачинки искате да изпечете. Ако семейството е 5-6 души, а приятели често идват на гости, трябва да изберете модел, който ви позволява да печете 4-6 палачинки. Ако имате по-малко семейство, модел, който ви позволява да печете 2 палачинки наведнъж, е достатъчен. Струва си да се отбележи, че е по-удобно да съхранявате малка палачинка, защото е по-малка и заема по-малко място.

Можете да печете палачинки с различни размери както на малки, така и на големи производители на креп, тъй като повечето модели имат взаимозаменяеми работни повърхности. Например, можете да изпечете 2 големи палачинки за възрастни или 4-6 малки палачинки за деца.

Струва си да се обърне внимание на работната повърхност на производителя на креп. На работна повърхност с равномерни вдлъбнатини палачинките ще имат еднакво равномерни ръбове. Формите на самите вдлъбнатини в различните модели на палачинки могат да варират леко.

Мощността на такива устройства варира от 0, 9 до 1, 3 kW.

Индикатор за отопление, (не е наличен при всички модели). Помага да се определи дали работната повърхност е достатъчно загрята.

Незалепващото покритие ви позволява да пържите палачинки без олио. С такова покритие те няма да изгорят и кухнята ще бъде по-чиста. Освен това, производителите на крепи с лепило са по-лесни за почистване.

Аксесоари. Няма толкова много от тях. Мерителна лъжица (черпак) за изливане на тесто и една или повече шпатули за обръщане и отстраняване на палачинки.

Най-често палачинките се сервират като горещо предястие или основно ястие, а палачинките, особено със сладки добавки, могат да се предлагат и за десерт. Надявам се статията ми да ви бъде полезна, късмет на всички и добро готвене.