Logo decormyyhome.com

Отзиви за прахосмукачки

Отзиви за прахосмукачки
Отзиви за прахосмукачки

Съдържание:

Видео: Прахосмукачка-робот: Необходим уред ли е? | iRobot Roomba 980 | My Beauty Madness 2024, Юли

Видео: Прахосмукачка-робот: Необходим уред ли е? | iRobot Roomba 980 | My Beauty Madness 2024, Юли
Anonim

Помощна прахосмукачка за роботи

Svetazara

Роботът с прахосмукачки разбира се е много смешна икономка, но мисля, че ползата от него е малка. По-добре е да си го вземете сами. Видях с приятели как подобна прахосмукачка работи като робот, интересното е, но ми харесва простичката. Разбира се, обикаляше всички ъгли, но на килима с голяма купчина надникна и спря, не можеше да се справи! Като цяло, мисля, че това е друга играчка за възрастни. Ако някой няма достатъчно време и енергия, можете да опитате новата технология.

Image

Незаменим помощник

Мария Ивановна

Наскоро получих гръбначна травма и дори обикновено почистване в апартамента носи много трудности. Понякога внучката идваше да чисти, но прахосмукачката с робот беше истински помощник, отзиви за които дори не бях чувала досега. Но след това оцениха неговата функционалност в реалния живот. Включваш го и сядайки на стол го наблюдаваш как се лута из стаята и събира мусор. Размерите му са такива, че свободно прониква под дивана, което не бих могъл да направя с обикновена прахосмукачка.

Чудо прахосмукачка

arshimed

Аз съм самотен ерген, живея сам. Цялата домакинска работа естествено опира до раменете ми. Тази чудо-прахосмукачка за роботи беше подарена от приятели за годишнина. Сега къщата ми е чиста и подредена. Не се срамувайте да поканите момиче. И остава повече свободно време. Обичам чистотата, така че трябваше да вакуумирам всеки ден. И сега тази работа се върши за мен от прахосмукачка с роботи.

Робот прахосмукачка iRobot Roomba

vladkor59

В Москва моят приятел купи прахосмукачката за роботи iRobot Roomba. Когато са доставени и разопаковани, те бяха поразени от външния вид и размера. Той работи на батерията, което елиминира необходимостта от мрежа наблизо. Има достатъчно такса за почистване на тристаен апартамент офлайн без участието на собственика. Кошът за отпадъци не е много голям, така че трябва да го почиствате по-често. Все още не е счупена, но наличието на евтини резервни части ви позволява да извършвате ремонт у дома и доста бързо. Ако искате да спестите време и да имате чист апартамент, опитайте новата разработка на домашен асистент.

На ум

Romashka

Съпругът ми ми подари роботна прахосмукачка за рождения ми ден. В началото, за да бъда честен, тя беше много скептична към това изобретение. Не изглеждаше толкова впечатляващо като обикновена прахосмукачка и работеше по някаква програма, която не ми беше ясна. Постоянно ходеше и гледаше, дали прахосмукачката с робот не минава боклук. Тогава свикнах с факта, че той ще чисти дори там, където не гледам. Боклуците ще бъдат изхвърлени в колектора за прах, презаредени и ще продължат да работят. Сега дори не искам да използвам обикновена обемиста прахосмукачка.

Малък помощник на голяма къща

Lenchik25

Първо, съпругът ми и аз навсякъде положихме модерен лек ламинат, а след това започнахме да мислим как да се уверим, че не показва боклук. Решихме да си купим прахосмукачка за роботи, защото работим заедно от 8 до 19 часа. Докато не пристигнете у дома около 20:00. Не ми е приятно да извадя тежка прахосмукачка с торба. А прахосмукачката с роботи вече е почистила всичко до вашето пристигане. Дори и да позволя на мъжа ми да ходи в обувки, хитрият приспособление ще премахне праха, листата и пясъка от улицата. И той ще влезе там, където сте твърде мързеливи, и ще го отложи следващия път.

Моят надежден помощник

Intuicija

Прахосмукачката за роботи беше просто спасение за мен. Факт е, че имам малко дете, затова е необходимо цялостно почистване, но няма достатъчно време. Трябва да вакуумирате всеки ден. Робот прахосмукачката работи независимо. Достатъчно е да изберете желания режим и можете да го оставите в стаята без надзор. Вакуумира много внимателно, в контейнера се събира много боклук. Turbo четка събира котешка коса добре. Не открих никакви недостатъци, освен че отнема много дълго време за зареждане.

Истинска прахосмукачка за помощник робот

Иван

От няколко месеца редът в къщата ми се поддържа независимо от участието ми в почистването. Толкова се радвам за това! По време на бременността ми стана трудно да мия подовете и да прахосмуквам и купихме прахосмукачка за роботи. Още тогава въздъхнах облекчено. И сега, когато детето е малко, това е двойно удобно: няма нужда да мисля кога да изляза. Просто го включвам, когато излизам с бебето си. Той стана незаменим.

Супер полезно нещо

Smaximka

Реших да направя подарък на съпругата си на годишнината от сватбата. Тя отдавна искаше нова прахосмукачка, но веднага щом видях това чудо в магазина, веднага реших - КУПУВАМ. Имаме малко дете, така че любимият ми трябваше да вакуумира сто пъти на ден. И сега тя харчи това време за мен и нашето бебе! Робот прахосмукачка върши цялата работа за нея! Цялото семейство е развълнувано!