Logo decormyyhome.com

Кои покупки могат и трябва да бъдат изоставени

Кои покупки могат и трябва да бъдат изоставени
Кои покупки могат и трябва да бъдат изоставени

Видео: Как и где купить электроскутер цена за дешёвый citycoco 2021 надежный электромопед citycoco 2024, Юли

Видео: Как и где купить электроскутер цена за дешёвый citycoco 2021 надежный электромопед citycoco 2024, Юли
Anonim

Изобилието от реклама в радиото, телевизията, интернет, на билбордовете може да направи дори най-ненужното и безполезно желано нещо от жизненоважно значение. Естествено, повечето от нас, без да се колебаят, отидем в най-близкия магазин и се сдобием с малко нещо, което може да ни направи по-уверени, привлекателни, самодостатъчни и успешни. Всъщност добрата половина от тези покупки са просто загуба на пари.

Image

От какви покупки трябва да се изостави без вреда за дома и здравето?

Кремове и лосиони след бръснене

Смята се, че тези средства успокояват кожата, облекчават раздразнението, както и стесняват порите, плюс замайващия аромат на парфюма. Единственото нещо, с което не можете да спорите, е ароматът; хладната вода ще се справи добре с всичко останало.

Пилинг за тяло

Съставът на всеки от тях - от най-евтиния до марковия за страхотни пари, включва същите вещества: смляно кафе, кайсиеви ядки или ексфолиращи гранули. Първо, лесно е да направите скраб у дома, като вземете основата от сварено смляно кафе и го смесите с най-евтиния течен сапун. Но като цяло твърдата кърпа и обикновеният тоалетен сапун вършат отлична работа за ексфолиране на кожата.

Оставящ се спрей за коса

Друго нововъведение, при използването на което косата трябва да стане здрава, гъста, копринена и т.н. Всъщност компонентите на тези спрейове се натрупват с течение на времето в косата, което ги прави чупливи, тъпи и бързо се замърсяват.

Кремове и гелове за целулит

Този продукт е предназначен за употреба по време на масаж. Точно същото засилено месене и разтриване на кожата елиминира признаците на портокалова кора, но не и лекарство от епруветка или бутилка.

Членство в спортната зала

Всъщност просто е модерно да имате абонамент за популярната скъпа фитнес зала. За да придобиете мечтана фигура, изобщо не е необходимо да харчите огромни суми, можете да правите размивки или гимнастика у дома, да ходите, да бягате сутрин, да се изкачвате по стълби, като цяло няма толкова много алтернативи.

Домашни фитнес уреди

Отказвайки да отидете на фитнес, много от тях започват да купуват уреди за фитнес у дома. Естествено, след две - три седмици, всички тези обемисти единици просто ще се намесят под краката. Разбира се, ако сте собственик на двуетажно имение, можете да оборудвате специално помещение във фитнеса, в обикновен апартамент можете да направите няколко гири и обръч.

Неща за спорт

Освен това попълнете списъка с безполезни, но много скъпи покупки. Водоотблъскващи дрехи, шокиращи маратонки, чорапи от микрофибър, тениски с логото на известна спортна компания, тоест всичко, без което спокойно можете да се справите.

Продукти за отслабване

Това включва диетична храна, която предлага да отслабнете до 10 кг седмично и чудодейни хапчета, които да ви помогнат да отслабнете без диети и диетични ограничения, и мазилки, които трябва да бъдат извайвани върху проблемни зони и т.н. Най-ефективното средство е, разбира се, пластир, но залепен за устата.

Бебешки монитор

Спестява всичко перфектно в едно и също имение в двуетажно имение, а в стандартна детска градина лесно можете да чуете вика на дете във всяка от стаите.

Аксесоари за въртене

Има подложки за пелени, специални маси за смяна и много други. По-лесно е да мелите бебето или да сменяте памперса му на редовно легло, основното е да не забравяте да сложите чиста пелена.

Топла кърпа по-топла

Странно, разбира се, но има такова. Възниква логичен въпрос: къде трябва да съхранявате салфетки, така че да изстинат до ледено състояние? И защо да не ги стоплите просто като ги държите за половин минута в ръцете си?

Специални решения за почистване на сребърни бижута

Тези средства често се продават в магазините за бижута. На практика амонякът и прахът за зъби вършат чудесна работа с почистването на сребро и тези средства са само стотинки.

Машинно почистване - автоматично

Този продукт е прах, с който трябва да шофирате пералната машина от време на време. За да премахнете мръсотията, достатъчно е да управлявате машина с лимонена киселина със скорост 20 грама на килограм машинно зареждане на двойка - три пъти годишно, тоест, пакет стандартна лимонена киселина с тегло 100 г ще трябва да се изсипва в отделението за прах, задайте максималната температура и стартирайте празна машина.

Разбира се, искам от време на време да се отдадете на нещо ненужно и безполезно, само за настроението, но нека то бъде едно - единствената покупка, а не куп неща, които ще трябва да бъдат изместени или пренаредени.