Logo decormyyhome.com

Основни характеристики на Smart Home

Основни характеристики на Smart Home
Основни характеристики на Smart Home

Видео: Интерактивные доски: как выбрать и не прогадать 2024, Юли

Видео: Интерактивные доски: как выбрать и не прогадать 2024, Юли
Anonim

Сега все повече и по-заможни хора са готови да купят за себе си „Умен дом“, който е централизирана система от комбинирани функции - отопление, вентилация, осветление, аларма и контрол върху всички инженерни системи.

Image

Възможностите на Smart Home са обширни, в допълнение, той значително спестява пари поради факта, че всички системи работят на спестяващи нива.

„Умен дом“ включва няколко функции - контролира осветлението, температурата, инженерните системи. При управление на осветлението системата включва:

  • Сензорният контрол, който се използва на места, където хората присъстват, е кацанията, килерите, гардеробите, проходните помещения. Системата е в състояние да включи светлината и да не изключи, докато човек не напусне тази зона.

  • Програмируемо осветление на сценария, благодарение на което можете да създавате светлинни ефекти. Това може да бъде осветяването на картини, големи полилеи, леки пътеки.

  • Автоматично изключване на осветлението, така че можете да използвате един бутон, за да изключите светлината във всички области и да изключите необходимите електрически контакти.

  • Времево управление на осветлението, което може да изключи или включи светлината в зададения час.

  • Управлявайки яркостта на осветлението с помощта на дистанционното управление, както и с помощта на сензорния екран, можете да намалите светлината или да я накарате да изгаря по-ярко.

  • Контрол на осветлението в различно време на деня.

  • Външни сценарии, при които е възможно да се групират зоните за домашно и външно осветление в групи.

Тук можете да включите и фонтани или други допълнителни елементи.