Logo decormyyhome.com

Бавна готварска печка - да вземете или не да вземете?

Бавна готварска печка - да вземете или не да вземете?
Бавна готварска печка - да вземете или не да вземете?

Видео: Scrap Yard Run - Make Money Scrapping Metal *(Plus VidVulture Viewer Bonus!) 2024, Юли

Видео: Scrap Yard Run - Make Money Scrapping Metal *(Plus VidVulture Viewer Bonus!) 2024, Юли
Anonim

Трябва ли да си купя бавна печка за дома? В кухнята тенджерата с тенджери се превръща в най-добрия помощник: спестява време и усилия, а също така, което е важно, приготвя здравословна и вкусна храна, запазвайки нейния вкус, аромат и хранителни вещества.

Image

Преди няколко години никой не беше чувал за мултикукър, но наскоро тази техника може да бъде открита в кухненския арсенал на повечето домакини. След като наскоро се появи на пазара за домашни уреди, съдовете за съдове незабавно спечелиха огромна популярност. За съвременен зает човек в голям град мултикукърът наистина се е превърнал в истинска находка: той ви позволява бързо да приготвяте вкусна и здравословна храна без мазнини и масла, като същевременно поддържате хранителната стойност на продуктите. За да използвате мултиварката, не е необходимо да можете да готвите: просто заредете продуктите в тигана, задайте режима според инструкциите и затворете капака.

Трябва ли мултикукър във фермата? Някои домакини са скептични към техническите иновации, предпочитат да готвят храна по стария начин, но всъщност бавната готварска печка може да стане за вас истински помощник в кухнята. С негова помощ можете лесно да готвите различни ястия, без да полагате почти никакви усилия. В процеса на готвене не е необходимо да гарантирате, че ястието няма да изгори или да избяга, така че мултикукърът ви спестява време за работа, хобита и семейство, което е важно при сегашния интензивен ритъм на живот.

Устройството отваря широки възможности за вас: почти всички мултикукър са оборудвани с набор от режими за готвене на пилаф, млечни каши, зърнени храни, сладкиши, риба и месо. Поддържат се режими на гасене, печене, задушаване. В този смисъл мултикукърът е универсален, а по функционалност забележимо изпреварва двойния котел. Месото, рибата и зеленчуците след бавната готварска печка остават изненадващо сочни и вкусни, а супите - богати и гъсти. Ако желаете, можете дори да приготвите бисквита в бавна готварска печка, като спазвате пропорциите на съставките.

Друго безспорно предимство на това устройство е възможността за забавен старт. Таймерът е истинско спасение за някой, който не иска да се събуди сутрин няколко часа по-рано, за да приготви обилна закуска за цялото семейство. Достатъчно е вечерта да зареждате съставките в тава за мултикукър и да настроите таймера в точното време. В определен период от време мултикукърът ще стартира и след това ще премине в режим на отопление, за да ви посрещне с гореща закуска.

Единственият минус на мултикукър е дългият процес на готвене. Режимът на гасене обикновено отнема поне час, а режимът на печене - от един час и половина. Това обаче не е много забележим недостатък срещу многото предимства на този уникален кухненски уред.