Logo decormyyhome.com

Маркер, за да ни помогне

Маркер, за да ни помогне
Маркер, за да ни помогне

Видео: Тимур Батрутдинов x Тимур Каргинов | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ? (Сабуров, Щербаков, Чапарян, Тамби, Рептилоид) 2024, Септември

Видео: Тимур Батрутдинов x Тимур Каргинов | ЧТО БЫЛО ДАЛЬШЕ? (Сабуров, Щербаков, Чапарян, Тамби, Рептилоид) 2024, Септември
Anonim

Понякога най-простите и на пръв поглед безполезни неща могат значително да улеснят ежедневието ни. Сега ще поговорим за маркера! Изберете строг черен цвят и отидете.

Image

Инструкция за употреба

1

Табели и буркани с храна

Кой иска да си спомня всеки път колко калории, мазнини и въглехидрати в определен продукт? Разбира се, никой. Улеснете ежедневния си ритуал с храна, като подпишете пакети с цялото съдържание и всички видове запаси. Определете само най-необходимото - броя на калориите, мазнините и въглехидратите на порция от продукта.

2

Отбележете колко далеч сте стигнали днес

Ходенето е любимо физическо занимание за тези, които решат да добавят повече движение в живота си. Поставете цели, например, да минете по цялата алея или от един квартал на града в друг, в зависимост от възможностите и мястото на пребиваване. Ако нямате намерение да отидете далеч от дома, тогава изчислете колко километра са от дома ви до любимото си крайградско езеро. Маркирайте тези две точки на картата и ежедневно начертайте с маркер напредъка си към предвидената цел, трябва само да преброите изминатото разстояние, докато обикаляте двора си.

3

Оставете време за себе си

Винаги трябва да отделите време за физическа активност. Ако искате да отслабнете, тогава активността е просто необходима. Определете времето, когато можете да оставите домашни работи. Напишете лист хартия и го прикрепете към „Отидох на разходка“. Повярвайте ми, никой няма да е против!

4

Регистрирайте се

Ако ви е трудно да се справите с всички кутии и буркани с лекарства, тогава маркер ще ви помогне. Подпишете всеки, колко и кога да го вземете.

5

Запишете какво е изядено

Изпитан и доказан метод за успешно отслабване е писмен запис на това, което се яде на ден. Вземете тетрадка, в която ще маркирате всяко хранене, включително малки закуски и непланирани малки неща. Това ще помогне да се поддържа храната под контрол.