Logo decormyyhome.com

Най-добрият пълнител за възглавници

Най-добрият пълнител за възглавници
Най-добрият пълнител за възглавници

Видео: Емоционални Бухали - Прегърни Чувствата Си! С Възглавница и Одеяло 2024, Юли

Видео: Емоционални Бухали - Прегърни Чувствата Си! С Възглавница и Одеяло 2024, Юли
Anonim

Всички знаят, че възглавницата насърчава здравия и здравословен сън. Ежедневното събуждане в лошо настроение и с болка във врата е знак, че е време да го заменим. Просто изберете възглавница не е толкова просто, тъй като има много видове пълнители.

Image

Инструкция за употреба

1

Възглавница, изработена от овча вълна, влияе благоприятно на благосъстоянието на човек, защото влакната му при контакт образуват статично поле. Той е предназначен за хора с ревматизъм и болки в ставите. Недостатъците му включват чупливост, след около няколко месеца косата може да стане на бучка. Той е особено противопоказан за страдащите от алергия.

2

Възглавница от пух или пух е предназначена за хора с добър сън. Основното му предимство е, че дори най-опитният човек може самостоятелно да го избере за себе си, добавяйки пух там за мекота или химикалка за скованост. Но в това и в друг случай тези, които са алергични към тези помощни вещества, е строго противопоказано.

3

За възглавници със зеленчуков пълнеж се използват елда или оризова обвивка, както и билки. Да спиш на такава възглавница е удоволствие, защото Той има не само ароматерапевтичен ефект, но има и масажиращ ефект върху скалпа. Въпреки това, периодът на използването му е доста кратък, в допълнение, малко дискомфорт може да причини шумолене на пълнителя при най-малкото движение.

4

Възглавница със силиконов пълнеж има голяма еластичност, способността бързо да възстановява формата си и да увеличава размера си при всяко бичене.

5

Най-издръжливият пълнител е синтетичен зимник, експлоатационният му живот е десет години. И също така лесно се мие, не причинява алергии и най-важното, акарите никога няма да влязат в него.