Logo decormyyhome.com

Коя фирма да избере хладилник

Коя фирма да избере хладилник
Коя фирма да избере хладилник

Съдържание:

Видео: Кавказки пленник или Новите приключения на Шурик (комедия, режисьор Леонид Гайдай, 1966 г.) 2024, Юли

Видео: Кавказки пленник или Новите приключения на Шурик (комедия, режисьор Леонид Гайдай, 1966 г.) 2024, Юли
Anonim

Не е лесно за тези, които искат да купят хладилник - изборът на голямо разнообразие от модели и марки е наистина огромен. Знаейки ясно кои параметри са от съществено значение и задължителни за вас, винаги можете да изберете хладилника, от който се нуждаете, от производителя, на когото имате доверие. Един от критериите за подбор е сумата, която сте готови да похарчите за този домакински уред.

Image

Премиум хладилници

Този клас хладилници включва марки, произведени от големи марки, които са познати на пазара от повече от една година и дори повече от един век. Цената на такива хладилници, като правило, е доста висока и започва от 30 хиляди рубли. Освен добро име, което е гаранция за качество, тези хладилници обикновено имат отделна зона за свежест за съхранение на зеленчуци, плодове, листни салати и зелени; електронна система за управление; дозатор или генератор за лед; звукова аларма за отваряне на вратата и висока икономична работа.

Дори добре известният хладилник на марката може да се развали, разберете дали във вашия район има гаранционни работилници, преди да купите.

В този клас можете да закупите LIEBHERR, който се счита за най-добрата немска марка, чиито хладилници са известни със своята надеждност, което потвърждава най-дългия гаранционен срок. Друга немска марка BOSCH е добре позната на руските потребители и въпреки че няма значителни претенции към дизайна и качеството на хладилниците, високата цена се дължи повече на репутацията на компанията.

Добрите хладилници се произвеждат и от японската компания SHARP, висококачествените продукти се допълват от разнообразни дизайнерски решения, текстури и цветове, както и широка гама от допълнителни функции. Качеството на хладилниците с марка ZANUSSI също не е задоволително за потребителите, въпреки че цената може да бъде по-ниска. Но хладилниците на друга шведска марка ELECTROLUX често предизвикват недоволство на клиентите - твърде шумни и не много надеждни.

Хладилници със среден клас

Една от най-популярните марки в този ценови сегмент е SAMSUNG, нейните продукти се отличават с внимателен и ергономичен дизайн и високо качество. В допълнение, компанията разполага с множество сервизни центрове и винаги е готова за своевременно поправяне и обслужване на оборудването си. Хладилниците на друга южнокорейска марка LG са известни с високата си надеждност, но купувачите се оплакват от шумната си работа и има много не много добри отзиви за обслужването.

Най-добрата комбинация от цена / качество за хладилници AEG, но в периферията има няколко сервиза, които участват в гаранционния им ремонт. Марката INDESIT е една от най-надеждните и отдавна се доверява на клиентите; само малко разнообразие от дизайнерски решения може да се отдаде на недостатъци. Компанията WHIRLPOOL също произвежда добри хладилници, но гаранционното обслужване по периферията е проблем.

Качеството на хладилниците, представени в различни ценови сегменти, е приблизително същото, ако марката не ви засяга особено, по-добре е да изберете от евтини и надеждни.