Logo decormyyhome.com

Кой е най-добрият препарат за миене на съдове

Кой е най-добрият препарат за миене на съдове
Кой е най-добрият препарат за миене на съдове

Съдържание:

Видео: Направи си сам ДОМАШНИ ПРЕПАРАТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ | Кой е по-добър? | ТЕСТ СРЕЩУ СТАНДАРТНИ ПРЕПАРАТИ 2024, Юли

Видео: Направи си сам ДОМАШНИ ПРЕПАРАТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ | Кой е по-добър? | ТЕСТ СРЕЩУ СТАНДАРТНИ ПРЕПАРАТИ 2024, Юли
Anonim

Всеки ден използваме няколко пъти на ден кухненски прибори: чаши, чинии, лъжици. Затова към избора на почистващи препарати за миене на съдове трябва да се подхожда много отговорно. Ако в къщата има деца, тогава отговорността се удвоява.

Image

Какъв трябва да бъде почистващият препарат

Здравето на всички членове на семейството зависи от качеството на домакинските химикали. За да не влязат вредните вещества в нашите тела и да причинят различни заболявания, трябва да знаете критериите за подбор. В допълнение към преките задължения, почистващият препарат не трябва да навреди на кожата на ръцете. Ако нямате съдомиялна машина, тогава е по-добре да си купите почистващи препарати, които включват естествени вещества. Колкото и екологично да е почистващото средство, той има отрицателен ефект върху кожата на ръцете, така че е по-добре да миете съдовете в ръкавици.

Преглед на препарати за миене на съдове

Сред огромното разнообразие от препарати за миене на съдове, заслужава да се подчертае:

- гелове

- средства за изплакване

- течности

разтворими прахове

- готови концентрати

Това не е пълен списък. Има два важни параметъра, които определят качеството на почистващия препарат. Първият е измиваемост. След провеждането на различни тестове за миене се оказа, че Pril е стандартът сред всички. Следват го Феята, Досия, AOC, Бинго. Следващият параметър е определянето на количеството измити съдове със същото количество почистващ препарат. Прекомерната пяна и най-високата фея. Сред природните средства за борба със замърсяването домакините отделят обикновена сода за хляб. Експертите не препоръчват използването на прахове или сапун за пране като почистващи препарати.