Logo decormyyhome.com

Какви функции изпълнява мултикукърът?

Какви функции изпълнява мултикукърът?
Какви функции изпълнява мултикукърът?

Съдържание:

Видео: Мултикукър Про Готви Вместо Теб! Сега СПЕСТИ 100 лв! 2024, Септември

Видео: Мултикукър Про Готви Вместо Теб! Сега СПЕСТИ 100 лв! 2024, Септември
Anonim

Бавната готварска печка е многофункционален кухненски уред, който съчетава възможностите на тиган, фурна и двоен котел. Той е практичен за употреба, икономичен при консумация на енергия, запазва естествения вкус на продуктите, ви позволява да готвите здравословна храна.

Image

Саксия с тигани е типът домакински уреди, който спечели сърцата на много домакини. Причината за ясния й успех беше многофункционалността. Трудно е да се повярва, но единицата заменя повечето от уредите на кухненските уреди и се превръща в истинска помощ за онези, които са принудени да извършват ежедневни трудни домакински задължения, свързани с готвене за цялото семейство.

Уникални функции на устройството

Сандъчетата са съдове, които са електрически тиган, снабден с незалепващ нагревателен диск, процесор и плътно прилепващ капак. В зависимост от избора на основата за приготвяне на ястия - вода или масло - устройството изпълнява функциите на:

- тигани;

- двоен котел;

- фурна.

Вътре в тигана се създава равномерна температура на нагряване, благодарение на което продуктите се готвят по-бързо, като запазват полезните си свойства. Процесорът ви позволява да зададете точното време за готвене. Сега не можете да стоите близо до печката с часове, страхувайки се, че храната ще изгори. Това е чудесна помощ за домакините, които съчетават семейните задължения с кариера или бизнес.

Незалепващото покритие на диска улеснява поддръжката на устройството - лесно се мие под течаща вода.