Logo decormyyhome.com

Как да премахнете дъвката от дрехи и коса

Как да премахнете дъвката от дрехи и коса
Как да премахнете дъвката от дрехи и коса

Видео: Мисия: "Спасяване на съсипана тениска" 2024, Юли

Видео: Мисия: "Спасяване на съсипана тениска" 2024, Юли
Anonim

Много хора знаят това неприятно усещане, когато дъвката се е залепила за дрехи или коса. Как да получите дъвка? Всъщност този въпрос не е толкова труден за решаване. Използвайте доказани съвети.

Image

Инструкция за употреба

1

Как да премахнете дъвката от дрехите? Извадете дъвка колкото можете. Увийте замърсените дрехи в найлонов плик и замразете във фризер, достатъчно за половин час. След като изтече времето, ще бъде лесно да се унищожи дъвката от дрехите.

2

Как да премахнете дъвка и петно ​​от нея? Изсипете вряща вода върху замърсената зона и докато кърпата се охлади, почистете дъвката.

3

Мокра памучна вата във всеки разтворител, ацетон или лакочистител. Отстранете петното и дъвката с получения продукт.

4

Как да премахнете дъвката от меките тъкани? Изгладете място с дъвка с гореща ютия, поставете лист хартия между ютията и кърпата. При нагряване дъвката ще се разтопи и ще прилепне към хартията.

5

Загрейте малко количество оцет и намажете мръсната повърхност с четка за зъби. Продуктът има своето действие, докато оцетът е топъл.

6

Как да получите дъвка, която залепва за косата ви? Накиснете замърсената коса под студена вода и докато дъвката е в твърдо замразено състояние, внимателно я счупете и отстранете от косата.

7

Дъвката е необходимо нещо след ядене, но за да не създава проблеми, използвайки го по предназначение, веднага хвърлете остатъците в кошчето. Проблемът ще бъде решен и въпросът как да премахнете дъвката няма да съществува.