Logo decormyyhome.com

Как да премахнете мошници в къщата

Как да премахнете мошници в къщата
Как да премахнете мошници в къщата

Видео: Извадете царевицата. Дълбока калус. Педикюр. Премахнете мазолите на краката. Дълбока царевица 2024, Юли

Видео: Извадете царевицата. Дълбока калус. Педикюр. Премахнете мазолите на краката. Дълбока царевица 2024, Юли
Anonim

Присъствието на мойки в апартамента е истинско бедствие. Проверени народни рецепти и препоръки ще ви помогнат да се отървете от тях. В къщата има много причини за появата на мойки.

Image

Инструкция за употреба

1

За да премахнете мошите в къщата, намерете източника на тяхното възникване. По правило любимото местообитание на тези насекоми е кухнята. Кошчето за боклук, конфитюрът, оставен на масата, стайните растения, развалените плодове и зеленчуци могат да причинят кокичета в апартамента.

2

Почистете кухнята. Отървете се от развалени зеленчуци, плодове и боклук. Внимателно огледайте цялата територия, гледайки зад хладилника, под масата, зад шкафовете и печката. Апартаментът трябва да е в перфектна чистота.

3

Обърнете внимание на стайните растения. Високата влажност на почвата може да провокира образуването на кокили. За да избегнете появата на ларви в цветята, намалете поливането. Запомнете: земята не трябва да е влажна. Третирайте редовно всички растения, като премахвате козунаците. За профилактика използвайте декоративни камъчета като декорация. Поръсете ги върху почвата. Те ще предотвратят образуването на кокички.

4

Ако решите да се отървете от миди в апартамента, подгответе стръв за тях. За целта изсипете сладък сироп в малка пластмасова чаша. Сложете пластмасова торбичка или пластмасова обвивка. Направете малки дупки с игла. Закрепете чантата или филма с конец или ластик. Котките, почувствайки сладка миризма, със сигурност ще влязат във вашата стръв. След това измийте чашата под вода или я изхвърлете.

5

Отървете се от молци на балкона (лоджия), като инсталирате мрежа против комари на прозорците. Ако това не помогне, третирайте тази област със специален инструмент. Можете да го закупите в специализиран магазин. След това извършете общо почистване на балкона (лоджия).

6

Можете да премахнете котките в банята, като намалите влажността в стаята. Не забравяйте да почистите дренажните отвори. Поправете всички възможни течове. Проветрявайте редовно банята.