Logo decormyyhome.com

Как да изберем правилното бельо

Как да изберем правилното бельо
Как да изберем правилното бельо

Видео: Как да изберем подходящото бельо за бала 2024, Септември

Видео: Как да изберем подходящото бельо за бала 2024, Септември
Anonim

Когато избирате дрехи, не забравяйте, че тя трябва да бъде не само красива и съблазнителна, но и удобна и безопасна.

Откажете се от синтетичното бельо, причинява дразнене на кожата, млечница и дисбиоза. Не купувайте ремъци за ежедневно носене, тъй като те нарязват кожата и нараняват деликатните лигавици, поради което има фокус на инфекция. Гащичките-къси панталони са противопоказани в случай на разширени вени, тъй като те плътно покриват бедрата и създават натиск чрез свиване на съдовете. Избирайте бикини по размер, защото носенето на тясно бельо може да доведе до безплодие. Той причинява застой на кръвта в таза и допринася за възпаление на матката и яйчниците. За да изберете правилния размер на чорапогащника, измерете обиколката на бедрото.

Image

Важно е да определите целта на покупката. Например, панталоните за фитнес залата имат свои собствени характеристики, те трябва да са удобни на първо място и да не затрудняват движенията. Дантелените гащички не са толкова практични, но са незаменими за страстните нощи.

Цветът на бельото може да бъде абсолютно разнообразен, но не забравяйте да закупите няколко класически комплекта (черно, бяло, плът).

Обърнете особено внимание на избора на материал, защото той ще влиза в контакт с кожата ви ежедневно. За ежедневна употреба изберете бельо, изработено от естествени материали, като памук, с ниско съдържание на синтетични влакна за по-голяма еластичност. Но за специални случаи можете да изберете всичко, което е достатъчно за въображение. Основното е да избягвате твърде евтини модели, обикновено те са ушити от най-некачествените суровини.

Важно! Ако бикините не ви подхождат по размер или имате брак или недостатъци, можете да ги върнете в магазина, изисквайки връщане на пари. Това е възможно, докато не изтекат 14 дни от датата на закупуване и ако продуктът не е бил в употреба. Когато се връщате, трябва да имате паспорт и чек (за предпочитане). При липса / загуба на чек можете да разчитате на показания.