Logo decormyyhome.com

Как да изберем маса за сервиране

Как да изберем маса за сервиране
Как да изберем маса за сервиране

Видео: Лесен оригами комплект за сервиране (Украса за маса) 2024, Юли

Видео: Лесен оригами комплект за сервиране (Украса за маса) 2024, Юли
Anonim

Сервиращата маса е не само много функционално нещо, но и интересен детайл от всеки интериор. Той перфектно служи като връзка между кухнята и другите помещения.

Image

Инструкция за употреба

1

Сервираната маса ще ви помогне да организирате хранене във всеки ъгъл на къщата, независимо от това дали това е обичайна семейна вечеря или празничен прием. Ще бъде от полза, ако приготвените ястия не се поберат на основната маса. В допълнение, това значително ще улесни живота на онези домакини, които са свикнали да доставят лакомства на гостите и на самия дом.

2

Сервиращата маса трябва да бъде оборудвана с колела, както при тяхното отсъствие той губи много важни функции и предимства. Мобилността на масата ще ви позволи да я разточите, като я напълните с необходимите ястия и след това лесно да я премахнете отстрани, освобождавайки място. Освен това е необходимо да се обмисли точно къде ще се движи таблицата. Например, за килима е по-добре да изберете продукт с по-големи колела. За лекота на движение е добре, ако на масата е осигурена дръжка.

3

Добрата сервираща маса трябва да има няколко нива. Също така е много удобно, ако в сгъваемата маса има няколко плотове, върху които можете да подредите необходимите продукти и прибори. Освен това някои от тях са оборудвани със специални места за бутилки, чаши, салфетки и други дребни предмети.

4

Също толкова важно, когато купувате сервизна маса, обърнете внимание на нейния дизайн. Тя трябва да бъде хармонично съчетана с общия интериор и стил на къщата. Необходимо е да се вземе предвид материалът, от който е направен, неговият цвят и размери.

5

За почитателите на естествените материали са подходящи дървени масички за сервиране. Те са изработени от благородно дърво, имат уникална текстура и лак, могат да бъдат ажурни, украсени с изящна дърворезба. Всички те се отличават със своята текстура, нюанси и външен вид. Плетени маси от ратан, които перфектно допълват стаите, обзаведени с мебели от естествено дърво, спечелиха голяма популярност.

6

Съвременните разработки позволяват да се правят сервизни маси от стъкло и метал, абсолютно безопасни за употреба. Стъклото е фигурно изрязано и комбинирано с различни метални елементи, което води до красиви интериорни предмети. Комбинацията от стъкло и дърво изглежда много приятно.

7

Любителите на кралския шик ще се насладят особено на сребърните сервиращи маси. Вярно е, че такива продукти са уникални и не са достъпни за всички.