Logo decormyyhome.com

Как да изберем добра печка за чудо

Как да изберем добра печка за чудо
Как да изберем добра печка за чудо

Съдържание:

Видео: ЧУДО ПЕЧКА В ПАЛАТКУ. ОТОПЛЕНИЕ В МОБИЛЬНЫЙ БАЛОК. САМОДЕЛЬНАЯ ПЕЧКА. 2024, Юли

Видео: ЧУДО ПЕЧКА В ПАЛАТКУ. ОТОПЛЕНИЕ В МОБИЛЬНЫЙ БАЛОК. САМОДЕЛЬНАЯ ПЕЧКА. 2024, Юли
Anonim

Във всяка кухня можете да инсталирате газови, електрически или индукционни печки. Важно е да определите техния размер, характеристики на горелките, тогава ще бъде по-лесно да изберете печка.

Image

В съвременните домове няма огнища и печки, рядко някой се събира като семейство на кухненската маса. Въпреки това, всяка домакиня може да поправи това. Преди това бабите и майките учеха подрастващите момичета, че той има как се готви храната, зависи от мира и щастието в къщата. С помощта на модерни печки можете да готвите вкусни ястия, които ще обединят цялото семейство на трапезата. Важно е само да знаете коя чудо печка ще ви помогне.

Видове чинии за домакини

Можете да закупите газови, електрически и комбинирани модели на този домакински уред. Последният вариант предполага, че едната част от печката работи с газ, а втората - електричество, или точно обратното.

В някои къщи са разрешени само електрически модели. Те са по-функционални, лесни за управление. В допълнение, те могат да работят режим на конвекция, което опростява приготвянето на редица ястия. Що се отнася до опцията с газ, тя е по-изгодна от гледна точка на последващо плащане на комунални сметки. Ще ви бъде по-трудно обаче да зададете желаната температура, да следите равномерното готвене на кулинарни шедьоври.

Размерът има значение

Готварските печки също се различават по размер. Много жители на страната ни са принудени да спасяват всеки сантиметър от апартаментите си. В този случай се нуждаем от модели, чиято ширина е около 50 см. Дълбочината на такива опции също достига около 50 см, а височината е 80-90 см.

Ако сте собственик на просторна кухня, тогава можете да вземете стандартния модел. Такава печка ще има ширина около 55-60 см. Височината й също е около 90 см, но в същото време дълбочината може да бъде 60-70 см. В такива фурни е удобно да се пекат няколко кулинарни творения наведнъж, за да се готвят ястия с големи размери. За семейство от няколко възрастни и 2-3 деца това решение ще бъде оптимално.