Logo decormyyhome.com

Как да изберем добър диван при покупка

Как да изберем добър диван при покупка
Как да изберем добър диван при покупка

Съдържание:

Видео: Безплатна доставка при покупка на дивани и кресла - ИКЕА 2024, Юли

Видео: Безплатна доставка при покупка на дивани и кресла - ИКЕА 2024, Юли
Anonim

Изборът на добър диван не е лесен, още повече, че асортиментът от такива продукти е огромен. За да намерите подходяща опция беше по-лесно, струва си да определите редица важни критерии - това ще ви помогне бързо и лесно да стесните търсенето.

Image

Основни характеристики на избора на диван

На първо място, обърнете внимание на механизма на дивана. Ще трябва да изберете от много опции. За да определите подходящия механизъм е било по-лесно, помислете колко често смятате да разположите дивана. Ако говорим за „модела за гости“, тогава френското или американското сгъваемо легло ще бъде напълно достатъчно. За ежедневна употреба по-подходящ е еврокнига, книга или механизъм за изтегляне. Ако искате просторен модел, който е лесен за разглобяване и сглобяване, дайте предпочитание на опцията "делфин".

След това трябва да оцените качеството и вида на пълнежа. Диван с гума от пяна е евтин, но не най-добрият вариант. Такива мебели, като правило, лесно и бързо пропускат, освен това, ако в началото гумата от пяна все още възстановява първоначалната си форма, тогава по-късно върху нея "дупките" стават ясно видими. Тази опция е подходяща само като временна. Висококачествените пролетни матраци са много по-издръжливи - те издържат до 20-25 години. Освен това те се отличават с отлични ортопедични свойства. Разбира се, цената им е по-висока, но в дългосрочен план тази опция все още е много по-изгодна.

Струва си да се обърне внимание на надеждността на производителя. След като прочетете отзиви за дивани на различни компании, ще разберете кои от тях са най-издръжливите, удобни и издръжливи. Обмислете тези моменти при избора на мебели, за да не сгрешите и да изберете наистина добър продукт.