Logo decormyyhome.com

Как да изберем добра скара

Как да изберем добра скара
Как да изберем добра скара

Съдържание:

Видео: Свински вратни пържоли, мариновани, изпечени на жар - SUB - Yami Yami 2024, Юли

Видео: Свински вратни пържоли, мариновани, изпечени на жар - SUB - Yami Yami 2024, Юли
Anonim

Можете бързо да приготвите вкусна и здравословна храна на въздушна скара. Основата на тази техника е принципът на конвекция. Въпреки това, в своя дизайн, решетките могат да бъдат много различни.

Image

Добрата скара в кухнята може да замени както фурната, така и двойния котел, така че изборът на това кухненско оборудване трябва да се подхожда изключително отговорно. Това устройство има много режими, които ви позволяват бързо да готвите храна, без да използвате мазнини, ако е необходимо. По този начин, за хората, които следят диетата и времето си, въздушна скара просто не е заменяема.

Принципът на работа на въздушната скара

Храната във въздушната скара се приготвя по конвекционен начин, което означава, че продуктът се поддава на притока на горещ въздух. И така, въздухът се нагрява и подава към контейнера с храна от специален вентилатор. В допълнение към функциите на скарата, устройството ви позволява да варите яйца, да печете пиле, да готвите супа, да запържите семена или ядки, както и пушено месо или риба, използвайки химически дим. Както можете да видите, дори и най-евтиният модел има множество функции. Използването на този уред позволява да се постигне еднаква готовност на ястието.