Logo decormyyhome.com

Как да инсталирате теми на телефон на Samsung

Как да инсталирате теми на телефон на Samsung
Как да инсталирате теми на телефон на Samsung

Видео: Как да си преинсталираме телефона (Android) 2024, Септември

Видео: Как да си преинсталираме телефона (Android) 2024, Септември
Anonim

Телефоните на Samsung са с високо качество. На световния пазар на мобилни устройства това е основният конкурент на Apple. Следователно, разработени на Android, мобилните устройства на компанията могат да зарадват своя потребител с богат избор от теми.

Image

Инструкция за употреба

1

По-добре е да изтеглите всички видове приложения и теми на мобилния си телефон от официални източници. Такъв източник за телефони на Samsung е официалният уебсайт на компанията, предназначен не само за реклама и продажби в Интернет, но и за обслужване и поддръжка на клиенти.

2

Отидете на уебсайта на Samsung и отидете в раздела „Съдържание и услуга“. На новата страница ще видите бутона за приложения на Samsung, щракнете върху него, в браузъра ви ще се отвори официалният магазин за приложения за телефони Samsung. Магазинът има както платени, така и безплатни приложения.

3

В лявата част на страницата има меню, което изброява всички категории приложения, съществуващи в онлайн магазина. Имената са подредени по азбучен ред, така че е лесно да намерите буквата „T“ - „Теми“.

4

Следвайки връзката, ще видите много приложения. За да проверите дали темата, която харесвате, отговаря на вашия мобилен телефон, щракнете върху аватара на приложението и прегледайте неговите характеристики. Важен индикатор е ОС (операционната система). Тя трябва да съвпада с тази, която сте инсталирали.

5

Ако функцията за инсталиране на тема е налична за вашия телефон Samsung, иконата на магазина за приложения на Samsung Apps ще се покаже в менюто на притурките. Това означава, че можете да влезете в онлайн магазина директно от устройството, което е много по-удобно, тъй като в този случай във вашия магазин ще се показват само достъпните за вас приложения, включително теми. При първоначалното влизане системата ще ви помоли да създадете акаунт, който ще трябва да се активира при всяко изтегляне на приложението.

6

Можете да преминете по по-рисковия начин и да инсталирате темата от сайтове на трети страни. Но сигурността на вашия мобилен телефон в този случай не може да бъде гарантирана и инсталираната тема може да повреди телефонната система.

Обърнете внимание

За да използвате услугите на официалния уебсайт, трябва да регистрирате и свържете устройството към компютъра по кабел или чрез Bluetooth.