Logo decormyyhome.com

Как да украсите кацането в стълбището

Как да украсите кацането в стълбището
Как да украсите кацането в стълбището

Видео: Магическо изоставено испанско имение на основател на колеж | Невероятна архитектура отвътре! 2024, Юли

Видео: Магическо изоставено испанско имение на основател на колеж | Невероятна архитектура отвътре! 2024, Юли
Anonim

Далеч малко жители на жилищни сгради се чудят: "Как да украсим кацането?". Още по-рядко хората се замислят за това, за чистотата на къщите, на които почиства дамата. Но да направите своя вход дори малко по-красив и оригинален, да създадете атмосфера на комфорт и добра воля в него изобщо не е трудно.

Image

Ще ви трябва

  • - бои, четки, трафарети;

  • - плат или салфетка за производство на салфетки;

  • - саксии за цветя;

  • - панделки и лъкове;

  • - плат за изработка на завеси, телбод, двустранна лента или лепило

  • - рогозки.

Инструкция за употреба

1

Преди да продължите с дизайна на кацането, поканете съседите на това интересно събитие и ги поканете да започнат съвместен проект за подобряване на входа. Създавайки дизайн заедно, не само ще намерите много от най-неочакваните идеи и решения, но и ще станете истински приятели.

2

Организирайте малко саниране на входа. Измийте добре пода и стълбите, покрийте пукнатините и пукнатините по стените, побелете тавана.

3

Ярките и цветни рисунки ще се превърнат в отлична декорация на стените на вашия вход. Това могат да бъдат изображения на приказни герои, птици или животни, пейзажи, натюрморти и всичко друго. Позволете на децата и тийнейджърите да участват в декорацията на стените. Допринасяйки за украсата на входа, те никога няма да развалят собствената си работа.

4

След като проектирате стените, пристъпете към усъвършенстването на прозорците. Измийте добре прозорците и рамките. Поставете салфетки на первазите на прозореца, които можете да направите сами, като използвате кърпа или обикновена кюлте. Салфетки на прозорците могат да бъдат под формата на снежинки, цветя, облаци, звезди, плодове и плодове.

5

Поставете две до три саксии със стайни растения на всеки прозорец. Опитайте се да изберете онези цветя, които не изискват често поливане и не се страхуват от прохлада. Те включват: цисуса, хлорофитум, бръшлян, саксифраг, традескантия. Украсете саксии за цветя с ярки панделки и лъкове.

6

Ако няма стъклени первази на стълбището ви, поставете саксии за цветя на високи стелажи или в саксии за стени.

7

Украсете прозорците на площадката с декоративни къси завеси. Направете ги сами. За да направите това, изрежете правоъгълници от лека тъкан, чиято ширина е равна на височината на прозореца. Съберете една от страните на получените парченца в гънки с помощта на обикновен канцеларски телбод. Прикрепете завесите към стената с помощта на двустранна лента или лепило.

8

За да поддържате чистотата, поставете малък килим пред всяко стълбище.