Logo decormyyhome.com

Как да сушим кожени зимни ботуши

Как да сушим кожени зимни ботуши
Как да сушим кожени зимни ботуши

Съдържание:

Видео: НОВИ ПРИДОБИВКИ ЗА ЗИМАТА | ♡ 2024, Септември

Видео: НОВИ ПРИДОБИВКИ ЗА ЗИМАТА | ♡ 2024, Септември
Anonim

За да могат кожените обувки да издържат дълго време и да не губят формата си, трябва да се научите как правилно и внимателно да ги изсушавате. За целта ви трябват само стари вестници и стайна температура в стаята.

Image

За да могат зимните обувки да издържат дълго и да зарадват с безупречния си външен вид, е необходимо да се грижат правилно. Освен това, това трябва да се прави не преди да излезете, а веднага след като се приберете у дома. Кожените обувки изискват внимателна грижа, те не могат да бъдат оставени мокри или мръсни, трябва да почистите и подсушите веднага след разходка.

Как да почистите кожени зимни ботуши преди сушене?

За да направите това, имате нужда от мокра гъба или мек парцал, който няма да надраска кожата. Опитайте се да използвате възможно най-малко вода по време на почистване, естествената кожа бързо абсорбира течността и изсъхва за дълго време.

Когато кожените зимни ботуши се почистват от мръсотия и прах, те трябва да бъдат изсушени и да се приложи специално средство за грижа, което ще предпази обувките от химикали и влага.