Logo decormyyhome.com

Как да измиете чорапогащи за жени

Как да измиете чорапогащи за жени
Как да измиете чорапогащи за жени

Видео: Иновативен некъсащ се чорапогащник Dura Sheer Stocking 2024, Юли

Видео: Иновативен некъсащ се чорапогащник Dura Sheer Stocking 2024, Юли
Anonim

По едно време се наблюдава много неприятна тенденция за мъжката част от населението - момичетата и жените почти всички без изключение започват да носят панталони и лишават по-силния пол от възможността да се възхищават на красиви женски крака. Но тази ситуация беше обърната от хитри производители на дамски чорапогащи, които ги превърнаха в модно и стилно допълнение към всяка рокля или пола. Ето защо в гардероба на всяка модница можете да видите много чорапогащи, а цената им е достатъчно висока, така че въпросът с измиването става достатъчно актуален.

Image

Инструкция за употреба

1

Чорапогащи се правят от различни материали, дори с вълнена нишка. Затова преди измиване внимателно прочетете инструкциите на опаковката или етикета, който е пришит на гърба. На тях ще бъдат нанесени лога, посочващи препоръчителните методи и начини на пране. Измивайки се в съответствие с препоръките, ще имате гаранция, че няма да загубят представянето си.

2

Измийте чорапогащници след всеки чорап. Всякакви чорапогащи изискват специално, внимателно отношение при пране. Ако ще ги измиете с ръце, не забравяйте да премахнете всички бижута от тях, за да избегнете пуховете и да не счупите деликатна материя.

3

За ръчно пране използвайте топла сапунена вода или специални меки почистващи препарати за деликатни тъкани. Ако чорапогащите са вълнени или много плътни - повече от 100 дена, след това ги измийте само в студена вода. Не използвайте почистващи препарати, съдържащи алкали. Използването на различни избелватели също е изключено. Не е необходимо да ги търкате - просто направете няколко компресивни движения и след това изплакнете чорапогащите в течаща вода.

4

Ако искате да ги перете в пералня, тогава използвайте нежния режим на пране и специални прахове за измиване на вълнени продукти или деликатни тъкани. Чорапогащите първо трябва да се поставят в специални мрежести торби. Ако няма такива чанти, тогава ще се справят тесни чорапи или коляно. Просто сгънете чорапогащите в топка и ги поставете вътре. В голфа можете да измиете няколко чорапогащи, като превържете голфа между тях и го завържете в края, за да не изпадат чорапогащите по време на миене.

5

Стиснете след ръчно измиване на чорапогащите много внимателно, без да се опитвате да изтръгнете цялата вода от тях. Изсушете ги по-добре, когато са сплескани върху кърпа или в крайници на открито, но далеч от слънчева светлина. Дори и да бързате, не можете да изсушите чорапогащите на отоплителна батерия или сешоар.