Logo decormyyhome.com

Как да комбинирате камина и телевизор

Как да комбинирате камина и телевизор
Как да комбинирате камина и телевизор

Съдържание:

Видео: Декоративный камин своими руками из коробки от телевизора + идеи отделки / DIY 2024, Юли

Видео: Декоративный камин своими руками из коробки от телевизора + идеи отделки / DIY 2024, Юли
Anonim

Дизайнерите предлагат разнообразни интериорни опции, включващи комбинацията от камина и телевизор в едно стилистично решение. Остава да изберете опцията, която ви харесва, и да превърнете идеята в реалност.

Image

Искате ли да направите дома си наистина луксозен и комфортен? Тогава тя задължително трябва да съдържа най-стария символ на огнището - камината. Тя може да бъде чисто декоративна, основното е, че в червата й бие здраво сърце от пламък. А камината, комбинирана с универсалния фаворит - телевизора, ще се превърне в истински връх на интериора.

Как да комбинирате камина и телевизор в една зона

Един от най-разпространените начини за комбиниране на два знака за домашен комфорт: поставяне на камина под телевизора. В този случай се препоръчва да изберете модели, които са близки по размер. Също така си струва да обърнете внимание на дизайна. Тя трябва да бъде проектирана в същия стил.

Ако камината е направена по класически начин, украсена с камък, тогава от телевизора можете да направите "жива картина", рамкирана от тежка луксозна рамка. В същото време модерните телевизионни модели изглеждат ефектно в квартала с камини в модерен стил.

Моля, обърнете внимание, че местоположението на камината под телевизора е възможно само ако се използва електрическа камина, тоест камина, която не изисква мощна вентилационна система.

Уютна зона за сядане се получава, ако камината и телевизорът са разположени наблизо. В този случай до камината може да се подреди уютен фотьойл, в който ще бъде толкова хубаво да прочетете книга сама, а в близост до телевизора можете да поставите удобен диван, на който ще бъде настанено цялото приятелско семейство, събрани да гледат любимите си телевизионни сериали.

Съвременните производители на домакински уреди предлагат голям избор от стилни телевизионни шкафове, оборудвани с декоративна камина