Logo decormyyhome.com

Как да сглобяваме полилей

Как да сглобяваме полилей
Как да сглобяваме полилей

Съдържание:

Видео: Сглобяване на настолна лампа 2024, Септември

Видео: Сглобяване на настолна лампа 2024, Септември
Anonim

Таванните светлини се продават в неразглобен вид. Понякога може да са необходими допълнителни разходи за обаждане на специалист, който би участвал в свързването на полилея. Но можете да го сглобите сами.

Image

Стигайки до монтажа, трябва да подготвите необходимите инструменти. Ще ви трябва гаечен ключ, отвертки, строителен нож и мултицет. Трябва да започнете, като прочетете инструкциите. Един полилей може да има някои дизайнерски характеристики, които са най-добре познати предварително.

Необходимо е да извадите всички части от опаковката, включително тялото, с изключение на сенки. По-разумно е да получите стъклени компоненти на лампата на последния етап на работа, така че тяхната цялост може да бъде гарантирана.

Фиксиращи рога

След като развиете гайката на централния корпус на полилея, трябва да свалите защитния капак от него. След това поставете първия клаксон в съответната вдлъбнатина, инсталирайте шайбата и затегнете гайката. Повторете процедурата с всички останали рога.

В края на работата трябва визуално да оцените колко симетрично са били инсталирани. Ако лампата използва повече от два рога, използването на око няма да е достатъчно. Необходимо е да се използва линийка или малко ниво.

След това затегнете гайката напълно с гаечен ключ. В този случай е необходимо да се гарантира, че рогата не се движат. По време на целия процес на сглобяване на осветителното тяло трябва да се провери правилната инсталация на всяка отделна част, преди да затегнете фиксиращите гайки до краен предел.