Logo decormyyhome.com

Как да направите огледало кристално чисто?

Как да направите огледало кристално чисто?
Как да направите огледало кристално чисто?

Видео: Демонстрация на Спрей за прозорци и огледала Prouvé, от Деси Захариева 2024, Юли

Видео: Демонстрация на Спрей за прозорци и огледала Prouvé, от Деси Захариева 2024, Юли
Anonim

Чистотата в къщата е отличителният белег на всяка домакиня. Как лесно да направите огледалата чисти, ще разкажем в нашата статия.

Image

Инструкция за употреба

1

Със сигурност има няколко огледала във вашата къща. За да ги направите чисти, просто избърсването на праха не е достатъчно. Често се случва на огледалото да има следи от козметика, петна или пръски. Как да направите огледало кристално чисто? Има няколко сложни трика, които да ви помогнат в това.

2

Пране на огледала с обикновен вестник. Този метод е стар колкото света и много ефективен. Представете си, че вместо вестник имате гъба в ръцете си, повторете същите движения, които правите по време на нормално почистване.

3

Чували ли сте, че чай не може да се пие само? Вярно, силният чай също може да почисти огледалото. За да направите това, навлажнете гъбата в чайните листа и избършете огледалото, след което избършете повърхността суха с нормален парцал.

4

Найлоновите чорапогащи също ще ви помогнат да почистите огледалото. Просто трябва да ги навлажнете в студена вода и да разтриете огледалото. Можете да измиете огледалото със солена вода, този метод ще го върне в първоначалния си блясък.

5

Оцетът и водата, смесени в съотношение 1: 1, също ще ви помогнат в тази задача. Измийте огледалото по обичайния начин, като използвате този продукт, след което избършете огледалото на сухо.

Обърнете внимание

Оцетът не може да се използва в чистата му форма.

Полезни съвети

Използвайте домакински ръкавици.

Как да си направите огледало у дома