Logo decormyyhome.com

Как да си направим шейкър

Как да си направим шейкър
Как да си направим шейкър

Видео: Валентинка с шейкър прозорче част 1 2024, Юли

Видео: Валентинка с шейкър прозорче част 1 2024, Юли
Anonim

Съвременната младеж все повече предпочита да прекарва времето си в клубове и барове, и да хвърля партита у дома, иска да представи на гостите вкусни и изключителни алкохолни напитки под формата на различни коктейли. За да може коктейлът да е наистина вкусен и безупречен, той трябва да бъде правилно приготвен, а за това просто трябва да имате под ръка шейкър, устройство, което ви позволява да смесвате различни течни съставки за коктейл. Какво да направите, ако такова устройство не е под ръка, как сами да си направите шейкър и възможно ли е?

Image

Инструкция за употреба

1

Вземете нежелан термос в метален калъф. Можете да използвате пластмасови или железни контейнери. За производството на шейкър са подходящи устройства до 2 литра. Колкото по-малък е шейкърът, толкова по-добре ще разбърка напитката в него, защото по правило съставките за една или две чаши се смесват в шейкъра, не повече.

2

Развийте капака на термоса, отворете и извадете стъклената крушка от него. Внимание! Не забравяйте да премахнете колбата, тъй като когато се добави към напитката, например ядки, лед или други твърди продукти, чашата може да се счупи. Когато извършвате такива действия, бъдете много внимателни. Може би точно поради това, че вътрешната крушка е счупена, термосът ви не се използва в момента. Не трябва да смилате чашата вътре в термоса - по-трудно е да премахнете счупена колба, освен това малки частици могат да останат вътре и впоследствие да влязат в тялото. Опитайте се да направите това много внимателно.

3

Намажете термоса отвътре с вряла вода, изплакнете полученото устройство няколко пъти с течаща вода. Важно е да знаете, че не трябва да се използват почистващи препарати, по-добре е да вземете ръф и да почистите стените със сода за хляб. Изплакнете обилно. Завъртете термоса, ако трябва да развиете горната или долната част, за да премахнете колбата.

4

Детски шейкър може да бъде направен от всякакви въртящи се колби, изработени от пластмасова храна. Това могат да бъдат чаши за сладолед или дори стар сгъваем калъф за молив: факт е, че в продължение на много години тези калъфи за моливи бяха направени от скъпа днес, но евтина пластмасова храна тогава, както е посочено от съответната икона в долната част на продукта. Изплакнете компонентите и шейкърът за детското парти е готов, децата ви ще се радват да смесват млечния шейк.

какви коктейли да направите с шейкър