Logo decormyyhome.com

Как да направите красиви рафтове

Как да направите красиви рафтове
Как да направите красиви рафтове

Видео: Как да направите красив дял с арка 2024, Юли

Видео: Как да направите красив дял с арка 2024, Юли
Anonim

В добрата къща всичко е на мястото си, но има неща, които не искате да чистите в килер, а напротив, искате да подчертаете. За тази цел е подходящ красив рафт, разположен на видно място. Изработката на такъв рафт със собствените си ръце е бързо и лесно.

Image

Ще ви трябва

Свредло, тренировка, дюбел, квадрат, ниво, моливи, лента, отвертка Phillips, крепежни стени, дъски, декоративно въже.

Инструкция за употреба

1

Маркирайте дупките на дъските за въжето. Правете го внимателно, използвайки рулетка - всичко трябва да е гладко и симетрично. Направете тренировка с четири отвора по диаметъра на въжето на всяка дъска. Платката оптимално ще вземе три или четири парчета. Можете сами да изберете формата, цвета и текстурата на дъските.

2

Прекарайте въжетата през дупките (от всяка страна на въжето). От долната страна завържете краищата им в стегнат възел. Направете това и от двете страни. Важно е, че след създаването на възлите въжетата са с еднаква дължина. Проверете дали всяка дъска е хоризонтална във веригата.

3

Сега трябва да подготвите монтажите. Техният дизайн също остава по ваша преценка. Маркирайте два симетрични дупки на стената (използвайте ниво и лента). Пробийте дупки, поставете и чукнете дюбелите. Ако стената не е здрава, поставете куки за котва. Сега можете безопасно да окачите получения рафт.

4

Ако искате да разнообразите този непретенциозен проект, можете да добавите към него нови подробности. Рафтовете могат да бъдат покрити с боя, изкуствено състарена (за постигане на стила на "кънтри"). Краищата на въжетата могат да бъдат много пухкави - това също ще промени леко дизайна. Използвайте различни стойки. Рафтовете могат да бъдат направени не само от дърво, но и от пластмаса, което ще постигне модерен вид. Рафтовете също могат да бъдат третирани със специално перлено покритие за блясък.

5

Ако не се нуждаете от изкушения, а просто спешно се нуждаете от рафт за нещата, тогава използвайте експресната опция. Вземете обикновен борд, купете два ъгъла с отвори за винтове. Направете дупки на стената, поставете дюбелите и след това прикрепете рафта. Тази процедура ще отнеме няколко минути. Отново полученият рафт може да бъде декориран, за да разнообрази не особено интересния дизайн.

6

По този начин, само за десет минути работа, можете да получите напълно нова мебел, която ще ви освободи от много малки, но скъпи за сърцето ви дрънкулки и ще ви достави удоволствието да осъзнаете, че сами сте направили интериор. Като се има предвид, че такива занаяти в специализирани магазини струват много пари, вашият рафт ще донесе не само удоволствие, но и ползи. Не спирайте до там. Рафтовете могат да бъдат направени извити, можете да направите от тях определен украшение, да вмъкнете врати, да ги рисувате - с една дума, да покажете цялото си въображение.