Logo decormyyhome.com

Как сами да си направите превозвач за домашни любимци

Как сами да си направите превозвач за домашни любимци
Как сами да си направите превозвач за домашни любимци

Съдържание:

Видео: 5 DIY идеи за КОТЕШКИ ИГРАЧКИ 😺🎉 2024, Юли

Видео: 5 DIY идеи за КОТЕШКИ ИГРАЧКИ 😺🎉 2024, Юли
Anonim

Можете да направите малък носач за домашни любимци, като използвате всякаква дебела тъкан. Индивидуалният дизайн на този желан предмет може да стане част от личен стил.

Image

Необходими материали и подготовка

Ако нямате подрязана тъкан под ръка и трябва да извършите транспортирането за кратко време, можете да използвате стари якета или дънки, всякакви дрехи с умерено плътна тъкан, които не е трудно да шиете на пишеща машина.

За основата (дъното) на носенето е подходящо дъното на старата чанта, дебел картон или тънка пластмаса. Без твърдо дъно носенето ще бъде безформено, а носенето на домашен любимец в него ще бъде неудобно.

Най-удобната форма за независимо шиене е триъгълник, където основата е пода. За една от страничните стени ще ви трябва мрежа, за другата - мълния. Ще ви е необходим и прашка или каишка за дръжки, които да носите в ръцете си или през рамото. Основата на чантата трябва да е достатъчно голяма, така че домашният любимец да е удобен вътре и да не се чувства твърде ограничен.

Размерите на основата се записват на лист хартия и се извършват необходимите изчисления, като се изчислява количеството плат, което ще е необходимо за шиене на чантата. Ако животното ще бъде транспортирано наблизо и само през лятото, можете да вземете тънка тъкан за стените, например обикновен памук. Такова носене е идеално за транспортиране на котка до къщичката и обратно. Ако носачът ще се използва по-често и през всяко време на годината, по-добре е да използвате по-плътни тъкани за него, за да не се налага да поставяте прекалено много одеяла там през зимата.