Logo decormyyhome.com

Как сами да изградите къща

Как сами да изградите къща
Как сами да изградите къща

Съдържание:

Видео: Как се прави изграждане с гел? Трудно ли е? | уроци за маникюр 12 2024, Юли

Видео: Как се прави изграждане с гел? Трудно ли е? | уроци за маникюр 12 2024, Юли
Anonim

За да изградите къща самостоятелно, трябва да изберете правилния тип строителство на къщи, да се запознаете с технологията на строителството на сгради, да решите проблема с полагането и монтажа на комуникациите. Ако знаете с какви трудности най-често се сблъсква частният търговец, можете да избегнете много грешки.

Image

Самостоятелното настаняване е обикновен процес. Но разработчикът трябва да е готов да се изправи пред различни трудности: от липса на средства за необходимия материал до липса на инструменти. Следователно, строителството самостоятелно често се забавя във времето, но резултатът със сигурност е приятен.

Кой дом е по-евтин?

Най-простият за самостоятелно изграждане на жилища е рамков тип жилищна конструкция. От началото на това десетилетие покачването на цените на строителните материали се забавя, а за някои от тях се наблюдава тенденция към намаляване. Следователно, изграждането на пълноценно жилище е станало достъпно за хора със средни доходи. Ако бюджетът позволява, след 2-3 месеца можете да построите рамкова къща, без да използвате помощта на работници и скъпа строителна техника. Средно ще отнеме 350-400 хиляди рубли.