Logo decormyyhome.com

Как да загреем батериите

Как да загреем батериите
Как да загреем батериите

Видео: VAN TOUR Яркочервен модерен компактен Hymer Ayers Rock Camper Van с душ, тоалетна и фиксирано легло 2024, Юли

Видео: VAN TOUR Яркочервен модерен компактен Hymer Ayers Rock Camper Van с душ, тоалетна и фиксирано легло 2024, Юли
Anonim

Случва се отоплителният сезон да е в разгара си, а батериите всъщност да не се затоплят. В същото време съседите или в съседна стая се издигат не по-лошо, отколкото във финландска баня. Най-вероятно фактът е, че вашите радиатори имат редица недостатъци, които не им позволяват да се грижат с пълна сила. Всъщност тези недостатъци се поправят лесно.

Image

Инструкция за употреба

1

Част от радиатора може да се запуши с ръжда. Поради това студен въздух се забива вътре в тапа и не позволява на батерията да се загрее с пълна сила. С помощта на сешоар загрейте студената част на батерията за 15-20 минути. Това обикновено е достатъчно, за да се елиминира въздушната брава.

2

За да загреете повече радиатора, поставете покрит с фолио екран между него и стената. Тя ще отразява топлината и ще я върне обратно в стаята. Желателно е топлинният рефлектор да бъде малко по-голям от размера на батерията, а разстоянието между него и радиаторите трябва да бъде най-малко 3 мм.

3

Извадете декоративните решетки и защитни панели от радиатора. Разбира се, те изглеждат страхотно, но пречат на топлината да се разпределя както трябва. Също така, не блокирайте батериите с мебели, шкафове и т.н.

4

Добър начин е да покриете радиатора с топлоизолационна боя. Така батериите ви ще се загряват по-добре и съответно ще ви стоплят по-ефективно.