Logo decormyyhome.com

Как да продавате нежелани дрехи

Как да продавате нежелани дрехи
Как да продавате нежелани дрехи

Видео: Изгубихте работата си? Действайте сега! 2024, Юли

Видео: Изгубихте работата си? Действайте сега! 2024, Юли
Anonim

Излишните дрехи се натрупват в гардероба почти всеки сезон: нещо е излязло от мода, нещо е станало твърде малко или е с размери, а някои неща не са се появили след покупката. Такива дрехи не трябва да се изхвърлят или раздават на приятели, защото е напълно възможно да се продадат.

Image

Инструкция за употреба

1

Можете да продавате нежелани дрехи през икономичен магазин. Днес търговските магазини стават все по-популярни, тъй като започнаха да продават доста висококачествени артикули, купени в чужбина, включително от колекциите на известни модни дизайнери или просто дрехи на популярни марки. С повече от достъпна цена за дрехи, купувачите имат шанс да намерят много висококачествени и често дори нови неща.

2

Този метод за продажба на ненужни неща е познат още от съветската ера и оттогава правилата за получаване на стоки не са се променили: трябва да донесете чисти неща, по възможност да прикачите етикети към тях, ако нещата са нови или талон за химическо чистене, ако говорим за костюми, якета, палто или кожено палто. Най-добре е да се свържете със специализирани магазини за икономии - има по-голям шанс те да купят нещо.

3

За продавача, сред предимствата на комисионните магазини, на първо място, можете да посочите следното: бърза продажба на неща, не се изисква комуникация с всеки купувач. Сред минусите ще бъдат ниската продажна цена на продукта, неговата надценка, ако не е за продажба, и размерът на комисионната.

4

Можете сами да продавате неща, за това си струва да попитате приятелите си дали имат нужда от предишните ви неща и за кого може да са подходящи. Въпреки това, познатите обикновено не са толкова изгодни да продават, те разчитат на големи отстъпки или дори ги молят да им дадат нещата безплатно. Следователно можете да използвате услугите на безплатни реклами и да поставите няколко във вестниците на вашия град. Обикновено с помощта на "От ръка на ръка" или подобни публикации нещата се продават бързо и успешно, ако не се презареждате.

5

Друг вариант бързо да се отървете от ненужните дрехи е да го продадете на бълха пазар или на бълха пазар. Такива пазари обикновено работят през почивните дни, можете сами да зададете цени за нещата, а времето за продажба на всички неща ще зависи от тяхното състояние, цена, оригиналност и колко активно ще рисувате ползите от всяко нещо. Недостатъкът на този метод ще бъде възможността да загубите повече, отколкото да печелите, защото трябва да платите за мястото.

6

С разпространението на Интернет, блошините пазари също изследват това пространство. В социалните мрежи се появяват множество групи, където всеки може да публикува снимки, цени и описания за своите вещи. Тогава остава само да се обадите на клиенти и да се споразумеете за удобно време за продажба. Можете да публикувате подобни реклами на специални сайтове - общи табла за обяви, които продават употребявани стоки, например Slando, Avito, eBay, Molotok.ru и други. За успешна продажба трябва да използвате услугите на няколко услуги наведнъж.

Свързана статия

Как ефективно да продавате дрехи в сайтове на Avito и Yula