Logo decormyyhome.com

Как да закачим щастлива подкова

Как да закачим щастлива подкова
Как да закачим щастлива подкова

Видео: САТАНА Се Опитвал Да Го УБИЕ Откакто Бил на 5!!! (ПЪЛНО ВИДЕО) 2024, Юли

Видео: САТАНА Се Опитвал Да Го УБИЕ Откакто Бил на 5!!! (ПЪЛНО ВИДЕО) 2024, Юли
Anonim

В продължение на много векове хората се опитват да защитят дома си, избирайки най-различни начини за това. Един от най-често срещаните нетрадиционни методи е защитата на къщата с талисман.

Image

Подкова е не само мощен домашен амулет, но и служи като магнит за щастие. Народното вярване гласи, че закупената подкова има по-малка мощност от тези, които някога са били на кон. Най-добрите защитни свойства притежават ръждясали и стари подкови, открити на улицата.

След като подковата бъде внесена в къщата, тя трябва да се измие със сапун, да се почисти и смаже и след това да се държи от всички членове на домакинството. Само след извършване на всички тези действия той може да бъде окачен. Така се превръща в домашен пазач. Правилно окачената подкова може да помогне на собствениците, като донесе хармония и финансово благополучие в къщата. В древни времена се е смятало, че кон има мощна сила, а подкови са и неговите носители, натрупвайки положителна енергия и магически свойства.

Подкови нокти

Смята се, че при заковаване на подкова е необходимо да се използва само един пирон. Освен това той не трябва да разделя визуално този амулет наполовина, а да бъде прикован на една от страните му. Ако подковата има много дупки, тогава си струва да я заковавате, като използвате същия брой пирони, така че нечистите сили да не могат да влязат в къщата през тези отвори. Друго поверие гласи, че по този начин всички зли духове, които живеят в подковата, са затворени там завинаги и не са в състояние да излязат в къщата.

Нагоре или надолу?

Има няколко начина да закачите талисман - нагоре или надолу. Ако окачите подкова на стената с рогата нагоре, тя става като купа и привлича изобилие и финансово богатство в къщата. Разположен в тази форма, амулетът ще допринесе за натрупването на положителна енергия в стаята. За да може подковата да донесе възможно най-много пари в къщата, е необходимо да я поставите над входната врата, така че да е напълно невидима за влизащите в къщата.

Image

Когато подковата е поставена, този амулет помага да се защитят жителите на къщата от завист и негативни желания на други хора. Той трябва да бъде разположен извън помещенията на апартамента или къщата. Ако няма възможност за окачване на подкова извън апартамента, за да не смущавате съседите, тя може да бъде поставена над входната врата отвътре. По този начин тя не само ще украси пространството, предпазвайки от зли духове, но и ще предпази домакинствата от кавги и негативни ситуации. Подката, разположена по този начин, е в състояние да предпази непознатите от недружелюбните мисли. Всичките им лоши желания няма да могат да останат на подковата и ще се плъзнат надолу. Цялата отрицателна енергия също ще се върне в земята. По същия начин се препоръчва подкови да се поставят в помещения, съдържащи добитък.

Как да запазим силата на амулета

За да може амулетът да запази магическите си свойства, е необходимо периодично да го почиствате. Ако не е възможно да го премахнете, тогава пламъкът на свещта е подходящ за процедурата по пречистване - необходимо е да се кръжи огъня няколко пъти обратно на часовниковата стрелка по очертанията на подковата. Ако подковата се отстрани без проблеми, тогава за да я почистите, можете да я оставите под лунната светлина през нощта или да я измиете под течаща вода. Изтривайки подкова от водата, трябва да кажете думи на благодарност и пожелания, които да й помогнат да донесе просперитет и късмет в къщата.