Logo decormyyhome.com

Как да използвате пералня Bosch

Как да използвате пералня Bosch
Как да използвате пералня Bosch

Съдържание:

Видео: Ревю пералня BOSCH WAU24T40BY 2024, Юли

Видео: Ревю пералня BOSCH WAU24T40BY 2024, Юли
Anonim

Немската компания Bosch е един от най-старите производители на домакински уреди - потребителите използват продукти от тази марка повече от 100 години. Bosch, заедно с други известни немски марки, създадоха слава на немските домакински уреди като най-висококачествените и надеждни. Днес фабриките на компанията са разположени по целия свят, но както преди, цялото му оборудване е стандартът на удобство и дълготрайност. Но, за да може тя да работи напълно с ресурса си, трябва да използвате правилно тази техника.

Image

Характеристики на пералните машини Bosch

В момента Bosch предлага на клиентите повече от 20 нови модела домакински перални машини, които могат да отговорят на всички нужди и изисквания на клиента. Цялата линия от оборудване на тази марка е в търсенето - от малката серия MaXX Advantage (компактна), дълбочината на моделите на която не надвишава 40 см, до най-новата серия LogiXX, предназначена за зареждане на бельо - до 6 кг и оборудвана с хромиран люк и двойно стъкло.

Но когато купувате пералня от този производител, трябва да знаете, че всички те осигуряват най-високия клас качество на пране „A” според европейския стандарт EN60456 с ниска консумация на енергия „A” или „A +”. Всички модели са оборудвани с електронен блок за управление и имат електронно управление на разпенването, дозирането на водата и дисбаланса, което позволява изплакването и въртенето автоматично да задават оптималната скорост на въртене на барабана, което осигурява безопасността на механизма на въртене и удължава експлоатационния му живот. Гаранционният експлоатационен срок на пералните машини Bosch е 2 години, а обширната мрежа от сервизни центрове ви позволява да осигурите най-кратко време за поправка на повреди, които най-често възникват поради вина на потребителя, който нарушава инструкциите за експлоатация.