Logo decormyyhome.com

Как да използвате пералня Baby

Как да използвате пералня Baby
Как да използвате пералня Baby

Съдържание:

Видео: CROCHET BABY HAT 3-6M, MARSHMALLOW CROCHET STITCH, HOW TO CROCHET BABY HATS up to 12M 2024, Юли

Видео: CROCHET BABY HAT 3-6M, MARSHMALLOW CROCHET STITCH, HOW TO CROCHET BABY HATS up to 12M 2024, Юли
Anonim

Предимствата на бебешката пералня са нейните малки размери и лекота на работа. Той е удобен при транспортиране и не изисква, освен за електричество, никакви комуникации. Ако нямате специални изисквания към пералня, тогава бебето може да бъде ваш избор.

Image

"Бебе" е компактна, малка по размер евтина пералня. Подходящ е за бързо измиване на малки количества от застояло пране, спестява почистващ препарат и изисква минимална консумация на вода. Нежно изтрива почти всички видове тъкани: лен, коприна, памук, вълнени и синтетични тъкани.

Потенциални потребители на пералнята Baby

Вила - това е място, където хората отиват да се отпуснат със семейството или приятелите си, отглеждат зеленчуци и цветя на градината, берат плодове в градината. Дрехите за лятна вила, кърпи и спално бельо изискват измиване. И за да не вземете всичко у дома, можете да перете прането на място в мини пералня.

Студентите, които живеят в общежитията, наетите стаи или апартаменти, нямат място и възможности да инсталират обемисти и тежки единици. Измиване в леген - доста отнемащ време процес. Лекото и компактно "Бебе" ще бъде идеалното решение в този случай.

Също така машина с малки размери ще се превърне в незаменим помощник за младите родители. Когато трябва да миете често и бързо, но няма време да завършите пълния цикъл от програми на автоматични машини, Baby може да се превърне във вашата втора пералня.

В селските райони, където няма централно или автономно водоснабдяване, мини пералня е отличен вариант. Лесно се движи, има малък поток вода и перилни препарати.

Операция "Бебе"

Полуавтоматичната пералня "Baby" не изисква свързване към водоснабдителна система. Водата се налива в машината през горната част (водата трябва първоначално да се нагрява до желаната температура). Мини машината има вертикално натоварване на спално бельо. Детергентът се добавя директно към водата. След като свържете захранващия кабел към електрическата мрежа, е необходимо да стартирате двигателя, като завъртите копчето за превключване на времето. Времето на едно измиване може да се регулира от 1 до 6 минути, прането се изважда ръчно. Възможно е да изплакнете измитото пране както ръчно, в леген и машина, като смените мръсната вода с чиста.