Logo decormyyhome.com

Как да почистите леко яке

Как да почистите леко яке
Как да почистите леко яке

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли
Anonim

Леките якета изглеждат ефектно на жените. Белият цвят е младежки и освежаващ тен. При продължително носене лекото облекло става мръсно. Вкъщи можете бързо да върнете презентационен вид на якето си.

Image

Ще ви трябва

  • - течен сапун;

  • - рициново масло;

  • - лимонов сок;

  • - терпентин;

  • - талк;

  • - мляко;

  • - рафиниран бензин;

  • - гумена четка за велур.

Инструкция за употреба

1

Избършете леко кожено яке с гъба от пяна или кърпа, навлажнена с топла сапунена вода. След това потупвайте с хартиена кърпа. За да предотвратите мекотата на кожата, избършете с рициново масло. Ако има малко замърсяване, този метод бързо ще постави сакото в ред.

2

Лимоновият сок ефективно почиства светлата кожа. В допълнение, той има избелващи свойства. Изстискайте лимоновия сок и избършете продукта с него.

3

За да премахнете петна от светла кожа, пригответе смес от терпентин и талк на прах. Трябва да се получи кремообразна маса. След това нанесете гъба или памучна подложка върху петната. Оставете да изсъхне напълно и почистете. След избършете с влажна кърпа.

4

Яке от велур ефективно се почиства на пара. Изсипете вода в тенджера и доведете до кипене. След това задръжте продукта за няколко минути над пара. Почистете якето с гумена четка от велур - продава се в магазини за обувки или големи супермаркети. Ново яке от велур трябва да се третира със специален спрей. Покрива материала с тънък водоотблъскващ филм, който улеснява последващото почистване.

5

Почистете лек велур и кожа с гъба от пяна, потопена в мляко. Той перфектно премахва замърсяванията и придава на материала мекота.

6

Долното яке може да се пере в пералнята. Сложете няколко бара за тенис в барабана. Задайте режима на деликатно измиване и температура не по-висока от 30 ° C. След това извадете продукта и го закачете на раменете. Изсушете пухеното яке на стайна температура и далеч от източници на топлина. Пестете пълнителя с ръце периодично.

7

Петната от яке от Болоня се отстраняват с рафиниран бензин. Навлажнете памучна подложка или гъба, след което обработете замърсени участъци от продукта. След отстраняване на петна измийте якето в топъл сапунен разтвор. Закачете го на раменете и го изсушете далеч от източници на топлина.

как да почистите бяло кожено яке