Logo decormyyhome.com

Как да премахнете петна от банан

Как да премахнете петна от банан
Как да премахнете петна от банан

Видео: FACE FIRMING SKIN TIGHTENING FACIAL BOTOKS AND LOOK 16 BUT YOU ARE 60 WITH BANANA, EGG AND COLGATE 2024, Юли

Видео: FACE FIRMING SKIN TIGHTENING FACIAL BOTOKS AND LOOK 16 BUT YOU ARE 60 WITH BANANA, EGG AND COLGATE 2024, Юли
Anonim

Бананите оставят устойчиви кафяви петна по дрехите, които не могат да бъдат премахнати с нормално измиване. Ето защо, преди да го извършите, петната трябва да бъдат внимателно обработени с помощта на специални инструменти, предназначени за отстраняване на сложни замърсители.

Image

Ще ви трябва

  • - сапун "Антипятин";

  • - сапун за пране;

  • - средства за отстраняване на петна;

  • - прах за пране.

Инструкция за употреба

1

Ако случайно вие или вашето дете се изцапате с банан, незабавно пристъпете към премахване на петната. Ако свежата мръсотия все още може да бъде премахната по някакъв начин, тогава изсъхналите кафяви петна не могат да бъдат отстранени на практика нищо.

2

Влажно замърсете замърсения продукт, разтрийте всички проблемни зони със сапун под търговското наименование "Antipyatin". Той помага да се справите дори и с най-трудните петна и лесно можете да премахнете замърсяването с банан. Начинът на приложение е следният: старателно изпечете проблемните зони, поставете продукта в топла вода с температура не по-висока от 40 градуса. След 1 час отново намажете с „Antipyatin” цялата мръсотия, след още час изплакнете всичко старателно, заредете го в пералнята и измийте по обичайния начин, предназначен за този тип плат.

3

Друг начин е използването на обикновен сапун за бита, който се продава в супермаркетите за домакински стоки, има тъмнокафяв, почти черен цвят и се справя с банановата мръсотия не по-лошо от специалния сапун Anti-Pyatin. Методът на приложение не е по-различен. Почистете добре местата на замърсяване, потопете кърпата във вода, повторете обработката след 1-2 часа, изплакнете продукта, измийте в пералнята.

4

Препаратите за отстраняване на петна от типа Vanish или Ac също помагат да се справят с трудно замърсяване. Поставете разредената каша върху петното, оставете за 30 минути, при измиване добавете 1-2 лъжички прах. Ако мръсотията върху продуктите не бъде премахната напълно първия път, повторете лечението.

5

В хардуерните магазини се продава много евтино универсално средство за отстраняване на петна под търговското наименование Pasta Minute. Тя лесно се справя със замърсяването от банан, не разваля тъканта. Преди употреба прочетете инструкциите от производителя, стриктно го следвайте. След нанасяне оставете пастата върху тъканта, след определеното време изплакнете и измийте продукта по обичайния начин.