Logo decormyyhome.com

Как да поправите бормашина

Как да поправите бормашина
Как да поправите бормашина

Съдържание:

Видео: Бормашина из шуруповерта своими руками 2024, Септември

Видео: Бормашина из шуруповерта своими руками 2024, Септември
Anonim

Всеки, дори най-скъпият въртящ се чук може да се провали. По правило повредите на този тип строителна техника са свързани с тежки условия на работа и голямо количество прах, попадащо в неговите механизми.

Image

Анализ на удар

За да се разберат причините за внезапна повреда на инструмента, той трябва да бъде разглобен и проблемът да се изследва отвътре. Разбиването на удар е достатъчно лесно, ако следвате съответните инструкции. За щастие, дизайните на инструменти от различни производители са почти еднакви.

Така че, анализът трябва да започне с горния възел на инструмента. Първо трябва да премахнете гумения връх, след това шайбата, пружината и металната топка. Зад топката са винтовете, които държат тялото и ръкохватката (ако има такава).

Следващата задача е да изключите проводниците на статора и да премахнете държача на четката, след това да изключите скоростната кутия и корпуса. Последната процедура може да се счита за най-важната, тъй като именно чрез образуваната празнина вътрешните части на устройството ще бъдат отстранени и отстранени.