Logo decormyyhome.com

Как да подредим двор

Как да подредим двор
Как да подредим двор

Съдържание:

Видео: Оригинални идеи за оформяне на двора 2024, Септември

Видео: Оригинални идеи за оформяне на двора 2024, Септември
Anonim

Дворът е това място на чист въздух, където е удобно да се отпуснете след работни дни или да се разхождате с деца. Тя трябва да бъде безопасна, удобна и проектирана в съответствие с естетическите идеи на собствениците на къщата.

Image

Частен двор

Дворът в близост до частна къща или вила се изработва от собствениците въз основа на собствените им нужди и предпочитания за красота. За деца може да се организира люлка и басейн в двора. Възрастните ще харесат идеята за трапезария на чист въздух - за това е достатъчно да оборудвате маса и столове на верандата, където можете да пиете чай в топли летни вечери, докато се възхищавате на залеза.

Красиво украсете територията, прилежаща към къщата, винаги ще помогне на цветя. Те са удобно засадени, като организират малки цветни лехи по пътеки, минаващи вътре в двора. Цветята в саксии могат да бъдат окачени на специални метални конструкции, които са разположени в целия сайт.

Създаването на малко изкуствено езерце в двора ще съживи всеки скучен пейзаж. Поставете чапла близо до езерцето, сложете няколко жаби на брега, хвърлете големи камъни в дъното на езерцето и в двора ще се появи уединен ъгъл, където можете да разсъждавате върху съдбата на света и да се разсеете от ежедневната бързане.