Logo decormyyhome.com

Как да обличам DSP къща

Как да обличам DSP къща
Как да обличам DSP къща

Съдържание:

Anonim

В покритието на рамковата къща на ЦСП има характеристики, разбирането на които ще позволи да се извърши работата възможно най-качествено. Поради крехкостта на циментовите плочи за дървесни частици, на щайгата се налагат специални изисквания.

Image

Циментовите частици (DSP) се произвеждат от смес от циментова и дървесна стружка. Тези продукти са устойчиви на разрушителното въздействие на влага, трайни и издръжливи. Те имат само един, но съществен недостатък: плочите от цимент, свързани с цимент, са доста крехък материал. Във връзка с това с външната украса на рамковата къща на ДУУ възникват някои трудности. Но те са преодолими.

Трябва ли да използвам DSP за облицовка на рамка?

Циментовите плочи от дървесни частици привличат частен предприемач на евтина цена и дълготрайност. Плоската му повърхност позволява измазване на фасадата, боядисването й, залепване на клинкерни плочки, пластмасови панели. Мнението на експертите относно пригодността на този материал за облицовка у дома е следното: за всичките му предимства се препоръчва да изберете DSP, ако няма друг изход. Причината за това е крехкостта на плочите, така че е трудно да ги фиксирате върху стелажите на щайгата. Краищата на покрити с цимент платна, като правило, се рушат, когато се завинтва винт и при чукването на пирон те се откъсват.