Logo decormyyhome.com

Как да актуализирате старо нещо

Как да актуализирате старо нещо
Как да актуализирате старо нещо

Видео: Направи си сам идеи за декорация на кухня в кухнята / реновиране на стари неща 2024, Юли

Видео: Направи си сам идеи за декорация на кухня в кухнята / реновиране на стари неща 2024, Юли
Anonim

На всяка възраст искам да изглеждам красиво и модерно, но не винаги нашите желания съвпадат със способността да правим това. Използвайки въображението, можете не само да преработите стари неща, придавайки им модерен вид, но и да поправите нови дрехи.

Image

Ще ви трябва

  • - ножица;

  • - шарки;

  • - игли с различни размери;

  • - шевна машина;

  • - шарки;

  • - сантиметрова лента;

  • - шивашки пастели;

  • - парчета плат;

  • - приложения от различни материали;

  • - мъниста;

  • - плитка.

Инструкция за употреба

1

Можете да актуализирате дрехи по различни начини, един от които е промяна в стила. Пречертайте блузата и добавете малко по-различен тон към основния й цвят - ще ви изглежда като нов. Ако няма начин да увеличите отвора, сменете разрязването на ръкава. Направете го широк, като добавите хармонична цветна вложка. От същата тъкан направете модна яка. Променете кройката на полата. Отрежете горната част и я заменете с иго от подходящ материал или направете пола с понижена талия. Разкъсаните дънки могат да бъдат съкратени чрез завъртане на шортите.

2

Направете модерен сарафан от скучна рокля, отблъсквайте ръкавите, като промените мишниците и деколтето. Ако роклята отвътре е по-богата на цвят, отколкото от предната страна, препоръчително е да я смените. Възрастта на продукта издава не само стила, но и степента на износване на яката, маншетите, джобовете. Можете да направите едно от двете неща, като изберете рокли, които са сходни по текстура и цвят. Внимателно отворете старите джобове, скъсете ръкавите и изрежете тези детайли от друга рокля или нова материя. В противен случай роклята ще изглежда, ако замените копчетата и коланчето му. Използвайте красиви готови копчета или сами ги покрийте със сатен или кадифе.

3

Случва се така, че любимите ви дрехи вече да не пасват. Ако след измиване нещата станат къси, направете пола от рокля и панталони от панталони. Удължете тясна, права рокля, като поставите вертикална лента. За да изглежда като единичен елемент в дрехите, балансирайте го с маншети от същия материал. За продукт, който се простира по дължина, отрежете излишъка и внимателно обработете краищата. Опитайте да използвате тапицерия: плитка, декоративен шнур и аксесоари.

4

Можете да актуализирате потниците с грешен цвят. Украсете скучен пуловер с нови детайли: бродерия с мъниста или декоративни тръби и обикновен пуловер с абстрактно апликация. Може да се използва в случай на петно ​​или дупка. Като скрие дефекта, апликацията ще се превърне в успешен елемент в дизайна на вашите дрехи. Ако пуловерът или якето са с добро качество, но не ви подхождат на цвят - пребоядисайте тези неща.

Обърнете внимание

Така че частите от друга тъкан да не изглеждат като пластири върху продукта, помислете за комбиниране на техния цвят и текстура.

Полезни съвети

Заменяйки износените части, комбинирайте обикновени материали с шарени или райета цветове.