Logo decormyyhome.com

Как да почистите стая за 15 минути

Как да почистите стая за 15 минути
Как да почистите стая за 15 минути

Видео: МастерШеф 10 сезон. Выпуск 15 от 12.12.2020 2024, Юли

Видео: МастерШеф 10 сезон. Выпуск 15 от 12.12.2020 2024, Юли
Anonim

Понякога спешно трябва да почистите стаята, къщата или апартамента си и дори не знаете откъде да започнете. Въпреки това, само четири прости стъпки ви отделят от вашата заветна цел - редът в стаята.

Image

Ще ви трябва

Таймер, три пакета

Инструкция за употреба

1

На първо място, задайте таймера за 15 минути. Устройството за отметка действа като вашият личен турбо ускорител и контролер.

Image

2

Вземете три пакета и започнете да обикаляте помещението, например, като започнете от най-левия ъгъл и след това по посока на часовниковата стрелка, или по друг начин, но не за да бягате из стаята напред и назад, а да обикаляте всичко наведнъж.

3

За сега обикаляйте бързо, сортирайки нещата в пакети в три категории: „боклук“, „не от тази стая“, „от тази стая, но не на място“.

Image

4

Когато обиколите цялата стая, веднага изхвърлете боклука. Предметите, които са „оттук, но не са на мястото си“ - бързо ги поставяйте на местата си, а тези, които „не са от тази стая“ - ги отнесете за анализ по-късно или веднага ги поставете обратно на мястото си.

Полезни съвети

Работете бързо, без да се разсейвате от дреболии и разсъждавайте кой от пакетите да поставите взетия обект. Ако се съмнявате, поставете го в категорията „извън тази стая“.