Logo decormyyhome.com

Как да използвате стари хавлиени кърпи

Как да използвате стари хавлиени кърпи
Как да използвате стари хавлиени кърпи

Съдържание:

Видео: Core of natural pesticide, JADAM Wetting Agent (JWA), (Multi-language subtitles) 2024, Август

Видео: Core of natural pesticide, JADAM Wetting Agent (JWA), (Multi-language subtitles) 2024, Август
Anonim

Някои изобретателни домакини са в състояние да дадат нов живот на старите неща, като същевременно създават полезни аксесоари за дома, значително спестявайки семейния бюджет. Например, почти във всеки апартамент има няколко стари хавлиени кърпи, които не могат да бъдат изхвърлени, но чрез прости манипулации ги превръщат в интересни неща.

Image

Къде мога да използвам стари кърпи

Най-простото решение е да използвате хавлиени кърпи за почистване на пода, тъй като те абсорбират водата много добре, лесно се изстискват и ще издържат дълго време в такова ново качество.

Ако времето не е жалко, тогава можете да нарежете кърпата на парцали с различни размери, които след това можете да използвате за почистване на къщата, изтриване на прах и дори за миене на прозорци и фарове на автомобили. Хавлиената хавлиена кърпа по никакъв начин не отстъпва по качество на кърпи от микрофибър, които се продават в магазините и понякога струват прилични пари.

Находчивите домакини превръщат големи хавлиени кърпи в кухненски кърпи, които са много удобни за използване за избърсване на чинии. Ако има много стари кърпи, тогава те могат да бъдат комбинирани забележително в цветове и да се съчетаят с цялостния интериор.

Хавлиените кърпи, които вече не се използват, могат да се използват за спално бельо за домашни любимци. В края на краищата тези продукти могат да се измият бързо и лесно и няма да е жалко да ги изхвърлите. Ако има шевна машина, тогава от многоцветни стари хавлиени кърпи можете да шиете доста приличен и много ярък матрак за котка или куче.