Logo decormyyhome.com

Как най-добре да използвате тухлена битка

Как най-добре да използвате тухлена битка
Как най-добре да използвате тухлена битка

Съдържание:

Видео: Прави а Платноходка НАИСТИНА ЛИ Трябва а Сигурност Система? (Плаване Тухла Къща # 71) 2024, Юли

Видео: Прави а Платноходка НАИСТИНА ЛИ Трябва а Сигурност Система? (Плаване Тухла Къща # 71) 2024, Юли
Anonim

Има няколко възможности за използване на счупена тухла с максимална полза. Тези камъни се използват за украса на градината, изправяне на огради, запълване на пътеки. Тухлен бой е подходящ за полагане в бетон.

Image

Практичен собственик на жилище ще намери употреба във всеки материал. Това важи и за счупените тухли. Тези камъни са полезни за различни цели, включително за подобряване на сайта.

Как да използвате тухлена битка?

Трябва да се разбере, че тухлата е различна. Най-издръжливите камъни са силикатите. Ако червената тухла е в състояние бързо да се срути от излагане на влага, бялото в продължение на много години ще запази свойствата и формата си. Следователно за пълнене на пътища може да се използва само силикат. Битката с тухли е много удобна за този вид работа, тъй като само за един сезон тя "се търкаля" и образува още по-плътно покритие. Натрошен камък и чакъл, за разлика от него, могат да кондензират пътя до правилно състояние само след 2-3 години.

Счупената тухла, независимо дали е керамична или силикатна, е отличен бетонен агрегат. Но преди полагане в циментово-пясъчен разтвор, едри камъни трябва да бъдат смачкани. За да не сбъркате с размера на фрагментите, трябва да се съсредоточите върху показателите на средната фракция - 20/40 мм. Тухленият бетон е подходящ за изливане на основи и тавани.

С помощта на счупени тухли ямите се запечатват по време на монтажа на оградни стълбове или други конструкции. Когато опората вече е монтирана в вдлъбнатина в почвата, тя се подравнява вертикално и се запълва с пясък, чакъл или чакъл. Тези камъни могат лесно да бъдат заменени с тухли. Пълнежът е внимателно уплътнен, като постоянно се уверява, че колоната остава в строго вертикално положение.

Напоследък огради като габиони стават популярни. Те представляват метални решетки, монтирани под формата на правоъгълници с различни размери. Тези контейнери са пълни с различни камъни, така че да образуват здрава, трайна ограда. В габиони можете да сложите битка с тухли. Освен това размерът на фрагментите в този случай няма значение.