Logo decormyyhome.com

Колко лесно е да се преместиш в нов апартамент

Колко лесно е да се преместиш в нов апартамент
Колко лесно е да се преместиш в нов апартамент

Видео: ПРЕМЕСТИХ СЕ В НОВ АПАРТАМЕНТ 🏡🎀 | Влог 📹 2024, Юли

Видео: ПРЕМЕСТИХ СЕ В НОВ АПАРТАМЕНТ 🏡🎀 | Влог 📹 2024, Юли
Anonim

За да се преместите в нов апартамент, първо съставете подвижен план. Обмислете всички важни подробности. Обърнете специално внимание на опаковката, това ще избегне повреди. Не забравяйте, че има някои признаци.

Image

Ще ви трябва

  • - кутии;

  • - опаковъчно фолио;

  • - лепяща лента;

  • - памучна вата или гума от пяна;

  • - лист хартия и химикалка;

  • - камион.

Инструкция за употреба

1

За да се преместите в нов апартамент, първо планирайте всичко. Първо, решете как ще се движите. Дори да имате личен автомобил, няма да е възможно да транспортирате обемисти предмети върху него. Най-добре е да потърсите помощта на специалисти, тоест фирма, занимаваща се с превоз на товари. Изберете деня, в който ще транспортирате нещата. Ако правите това през нощта, можете да спестите време, пари и усилия, защото през нощта има много по-малко коли.

2

Сега подгответе всички неща. За да направите ход без загуба, напишете списък на всичко, което трябва да преместите. Това ще помогне да не загубите нищо и да не загубите. Тогава всички неща трябва да бъдат сортирани. За да направите това, подгответе опаковъчни материали: кутии, вакуумни торбички, лепяща лента, опаковъчно фолио с мехурчета. По-добре е да имате запас, тъй като може да бъде трудно да се оцени обема на превозваните неща. По-добре е да поставите прането във вакуумни торби, това ще спести място. Не забравяйте да обвиете крехките и чупливи предмети с опаковъчно фолио. Първо премахнете малки предмети, след това големи. Не забравяйте да извадите дръжките и другите подвижни части от мебелите. След като поставите всичко в кутиите, не забравяйте да ги оправите с тиксо. Освен това всичко трябва да бъде подписано, за да не се объркате и да не потърсите правилното нещо. Още по-добре, приложете списък на това, което се съдържа във всеки пакет.

3

Направете план на нещата в нов апартамент. Това ще избегне объркване и блокажи. Веднага поставете всички части мебели според нуждите. След това вземете неща, които постоянно се използват. По-добре е веднага да поставите такива предмети на техните места, така че да не се намесват. Каквото не е необходимо в близко бъдеще, го оставете настрана, за да се справите първо с необходимите вещи.

4

Ако вярвате в знаци, тогава се преместете в нов апартамент, спазвайки някои обичаи. Първият, който влезе в къщата, е домашен любимец, той неутрализира цялата лоша енергия. Отворете веднага всички прозорци, това не само ще почисти стаята от енергията на предишните собственици, но и ще освежи въздуха в стаята. Включете любимата си музика, налейте малко чай. Това ще ви помогне да се чувствате комфортно и да се отпуснете, както и да се почувствате като пълен домакин.

Обърнете внимание

Опаковайте чупещите се предмети в специален филм с мехурчета и, като ги сложите в кутия, ги покрийте с памук или гума от пяна.

Полезни съвети

Ако голяма част от мебелите не се побира във вратата, я разглобете и опаковайте на части.