Logo decormyyhome.com

Как да се отървете от праха на закрито

Как да се отървете от праха на закрито
Как да се отървете от праха на закрито

Видео: How to Repair Rust on Your Car Without Welding (No Special Tools Needed) 2024, Юли

Видео: How to Repair Rust on Your Car Without Welding (No Special Tools Needed) 2024, Юли
Anonim

Дори ако всеки ден избърсвате праха, все още борбата с праха се счита за безкрайна. Изглежда, че прозорците и вратите са плътно затворени, но прахът се появява отново и отново. Помислете за по-ефективни методи за освобождаване от прах.

Image

Инструкция за употреба

1

Непременно изтривайте натрупания прах всеки ден в продължение на цял ден. Използвайте специални кърпички за отстраняване на прах или, ако сте противник на химията, използвайте нормална влажна кърпа.

2

Мийте вещи, които събират прах редовно. Това са завеси, меки играчки, покривала, парцали и др. Сменяйте, проветрявайте и гладете листовете по-често. Възглавници, матраци и одеяла избиват крекер на чист въздух.

3

Намокрете къщата възможно най-често. Вакуумирайте старателно всички килими, носете специална дюза, вакуумирайте мебелната тапицерия и отворете рафтовете с прахосмукачка. След почистване не забравяйте да проветрите апартамента.

4

Влажният въздух е много по-чист от сухия, поради което е необходимо да се поддържа оптимално ниво на влажност. Декоративните фонтани, малките аквариуми ще помогнат за увеличаване на влажността в стаята, а също така можете просто да оставите купички с вода за през нощта. Ако има пари, купете овлажнител с функция за измиване на въздуха. Модерен овлажнител ще ви помогне значително да почистите въздуха в апартамента от прах и различни примеси, да премахнете електростатичните заряди във въздуха, а също и да поддържате необходимото ниво на влажност.