Logo decormyyhome.com

Как да декорираме табла за легло

Как да декорираме табла за легло
Как да декорираме табла за легло

Съдържание:

Видео: Табла със собствените си ръце. Превоз на пътя първи опит. 2024, Юли

Видео: Табла със собствените си ръце. Превоз на пътя първи опит. 2024, Юли
Anonim

Понастоящем има много легла за спални, но почти всички съвременни нямат тапицерия. Причината е проста: анализът на потребителското търсене показа, че или таблото не се използва изобщо, или те използват дизайнерско решение за неговото проектиране.

Image

Леглото е основното обзавеждане в спалнята, нейният организиращ център и следователно външният вид на цялата стая зависи от това как е декорирана. Най-лесният и евтин начин за проектиране на таблото е да закупите лист ПДЧ в цвета на леглото и да го инсталирате, като го прикрепите към стената. За да допълните тази опция, можете да използвате гума от пяна и тапицерия, която трябва да попълните върху лист от ПДЧ и да украсите с големи копчета, кристали, шевни шнурове.

фантазия

Можете да украсите леглото и таблото за глава с декор от ковано желязо, което може да се направи в машинен магазин или ковашка. Въпреки това, не забравяйте, че ще трябва да изберете сами орнамента, точно да измерите размерите. В допълнение, коването е подходящо само в съответния дизайн на цялата стая, в противен случай металът ще изглежда груб. Когато поръчвате ковано табло за глава, поръчайте усукани цветни момичета или рафтове, основа за тоалетка или рамка за подово огледало.

Можете демократично да оформите таблото с помощта на фототапетна хартия, които са комбинирани или, напротив, да се открояват от общия изглед на спалнята. Опитайте се да изоставите традиционните флорални орнаменти в полза на графични рисунки, играйте със светлината, както и с допълнителни елементи, като малки висящи рафтове и мобилни светлини, които са прикрепени директно към леглото.

изисканост

В женската спалня или където се изисква специална романтична атмосфера, дизайнерите препоръчват да се използва изобилие от материал в декора и различни по текстура. Оформете от гъста тъкан, която се сгъва до размера на главата, драпирайте я и закрепете тъканта с помощта на строителен телбод. Направете балдахин от фина органза. Може да се монтира на релса близо до тавана или върху държача. В ъгъла може да са подходящи декоративни цветя.

Можете също така да използвате огледални чаршафи за украса на таблото, докато можете да нанесете върху тях всякакви шарки с боя и шаблон. Ако имате желание, тогава можете да изрежете различни фигури от чаршафи и да ги фиксирате на стената близо до леглото, като по този начин придадете на стаята оригинален вид.