Logo decormyyhome.com

Как да се справим с мръсотията в коридора?

Как да се справим с мръсотията в коридора?
Как да се справим с мръсотията в коридора?

Видео: Дървеници и мръсотия срещу 90 лева на вечер в хотел в Черноморец? - Здравей, България (26.08.2020) 2024, Юли

Видео: Дървеници и мръсотия срещу 90 лева на вечер в хотел в Черноморец? - Здравей, България (26.08.2020) 2024, Юли
Anonim

За добрата домакиня чистотата на коридора на апартамента трябва да е от първостепенно значение, защото именно от там мръсотията от обувките влиза в къщата. Как да поддържаме коридора чист?

Image

Ще ви трябва

  • -mats;

  • Прахосмукачка

  • -Towels;

  • -chistyaschee средства;

  • оцетна киселина;

  • -capacity;

  • -кош за неща;

  • -за коша за боклук.

Инструкция за употреба

1

Поставете хубав килим точно пред вратата. В края на краищата, след като влезете в къщата, след като направите няколко стъпки, голямо количество улична мръсотия, прилепнала към обувките, ще остане на пода.

2

Как да изберем килим? Той трябва да абсорбира добре водата, да задържа мръсотията и да се мие лесно. Можете да проверите неговата ефективност, ако вакуумирате постелката първо от едната страна, а после от другата.

3

Спрете миенето на прясно замърсени подове. По-добре изчакайте да изсъхне и почистете или вакуумирайте. В крайна сметка сухата мръсотия се събира лесно и когато търкате мръсния под с парцал, тогава носете мръсотията още повече.

4

Почистване или вакуумиране? Сега можете да го измиете. Вземете влажна кърпа, нанесете почистващ препарат и избършете петната по пода и стените. След това обработете немитите сложни петна със същата хартиена кърпа, като предварително я накиснете в оцет.

5

За да съберете мръсотия и вода от обувки, поставете някакъв контейнер пред входа. На дъното му хвърлете абсорбираща коркова постелка, хартия или дори котешка тоалетна.

6

Вземете всяко дете и възрастен в семейството собствена кошница за обувки, раница, чадър и други. По-добре е веднага да се отървете от ненужните вестници и листовки - те обикновено остават в коридора. Имайте отделна кошче за този боклук.

Обърнете внимание

Полезни съвети

На входа виси четка, за да изтрие мръсотията от обувките си, преди да влезе в къщата.

Поставете стари кърпи някъде в килера близо до входа - с тях ще избършете обувките и / или лапите на животни, които са се върнали от разходка.

"Камина"