Logo decormyyhome.com

Как бързо да определим качеството на дрехите?

Как бързо да определим качеството на дрехите?
Как бързо да определим качеството на дрехите?
Anonim

Купувайки скъпи дрехи, не всеки смята, че високата му цена не винаги съответства на качеството. Как да определим качеството на дрехите и бързо да разпознаем фалшив?

Image

Първо, трябва да се обърне специално внимание на инспектирането на детайли като копчета, стразми, нитове и бродерия. Трябва да проверите колко здраво тези декоративни елементи са прикрепени към продукта. Например, бутоните трябва да се държат на специални шипове. Ако бутонът е просто залепен за продукта, тогава най-вероятно нещата са с лошо качество. Ако мънистата върху продукта са пришити в една нишка, тогава това също показва съмнително качество, с всяко невнимателно движение такава бродерия просто ще се разпадне.

Плътността на продуктите от дънки се определя доста просто: просто трябва да гледате слънцето чрез деним. Ако тъканта свети, тогава продуктът от нея ще загуби външния си вид много бързо.

Не забравяйте за проверката на шевовете на продукта. Нередностите в шевовете не винаги показват лошо качество на продукта, основният показател за качество е дебелината на нишките в шевовете. Едно нещо, пришити с тънки нишки, е малко вероятно да продължи дълго.

Винаги трябва да обръщате специално внимание на етикетите и етикетите и да проверявате за допълнителни нитове и копчета. И, разбира се, преди да купите продукта, трябва да се опита.