Logo decormyyhome.com

Защо да целуваш човек

Защо да целуваш човек
Защо да целуваш човек

Съдържание:

Видео: Iskrata – ЗАЩО ЦЕЛУВАШ (Official Video) 2024, Юли

Видео: Iskrata – ЗАЩО ЦЕЛУВАШ (Official Video) 2024, Юли
Anonim

Времената, когато хората отдавна отидоха при гадателите, гадатели отдавна са потънали в забвение. Въпреки това, дори и понастоящем, на значимостта на определени сънища се обръща необикновено голямо внимание. Ето защо книгите за сънища са много популярни в цял свят.

Image

Целувки с човек. Книга за сънища на Милър

Според мечтаната книга на Милър целувките с любим човек означават благородно и искрено отношение към него, което няма да се промени дори с времето. Но ако целувката се случи в тъмното, тогава това показва предстояща опасност, разврат и загуба на уважение от другите. Целуването на непознат в съня предвещава аморални и аморални действия в действителност. Напротив, целувка с врага обещава успех в помирението с добър приятел. Ако младо момиче сънува, че е хванато да целува човек, тогава в действителност приятелите й ще бъдат въображаеми и ще извършат нахални действия във връзка с нея.

Целувка с човек. Тълкуване на мечти госпожица Хасе

Според тези тълкуватели целуването на човек в съня обещава на мечтателя да намери силни връзки с представители на по-силния пол, както и възникването на искрени чувства към един от тях. Целуването насън на собствения й съпруг означава духовна хармония, която никога няма да напусне къщата на съпрузите. Ако човекът, с когото момичето се целува насън, се окаже неин брат, тогава това е знак за забавление, тържество и бъдещи удоволствия от добро и силно приятелство.

Целувки с човек на мечтана книга от А до Я

Според сънуващата книга от А до Я, за момичетата сънят, в който се целуват с любовника си, обещава бърз и успешен брак. Ако човек мечтае за целувка с човек, тогава това му предвещава редица проблеми и провали както в личния му живот, така и в работата. Ако една жена сънува, че грозен и неприятен човек я целува, тогава в действителност тя ще успее да постигне нещо, което иска само благодарение на силната си издръжливост и търпение. Но ако непознатият е приятен за мечтателя - засиленото внимание от мъжката страна в реалност се предоставя на нея.

Модерна книга за сънища Защо целувам човек?

Тълкувателите на съвременната книга за сънища предсказват младо самотно момиче, което видя в съня целувка с човек, свежа връзка и евентуално нова любов. Ако момиче мечтае за целувка с човек, с когото вече е във връзка, тогава това означава липса на романтика в живота й. Тя трябва да работи, за да подобри отношенията си със своята сродна душа и да се опита да внесе в тях нови и жизнени чувства.

Целувки с човек. Тълкуване според Фройд

Според Зигмунд Фройд страстната целувка насън с избраника си означава, че намеренията му относно мечтателя са чисти и искрени. Той винаги ще бъде верен на своята любима. Ако момиче сънува, че приятелят й целува непознат, такава снимка й обещава съперник или съперник скоро да се появи в реалния живот и дори възможно предателство. Ако мечтаещият сам целуне непознатия човек, тогава това предвещава нейните лекомислени и безмислени действия в действителност, което може да доведе до самота.

Свързана статия

До какво сънува целувка