Logo decormyyhome.com

Къде да купя евтин ламинат

Къде да купя евтин ламинат
Къде да купя евтин ламинат

Съдържание:

Видео: Редене на ламинат 2024, Юли

Видео: Редене на ламинат 2024, Юли
Anonim

Ламинат или ламиниран паркет е доста популярна подова настилка, която имитира дъска, естествен паркет или керамични плочки. Материалът е красив, евтин и лесен за инсталиране. Ако подходите правилно към него, можете да спестите много.

Image

Какво определя цената на ламинат

Цената на ламинат до голяма степен зависи от неговия клас. Той определя износоустойчивостта и експлоатационния живот. Ако искате да получите възможно най-евтиното покритие, тогава обърнете внимание на материали, свързани с класове от 21 до 23.

Ламинатът се състои от няколко слоя. Основният носещ слой е фиброкартон, той е покрит с декоративно покритие с шарка. Най-горният слой от акрилна смола играе защитна роля. При евтин ламиниран паркет дебелината на основата и защитното покритие са малки.

Разбира се, трябва да се има предвид, че такъв материал не е предназначен за използване в помещения с голям трафик. Ако го сложите в коридора, той бързо ще стане безполезен. Изберете стаи за него с ниско натоварване - например спалня.

Ако е възможно, по-добре е да закупите ламиниран паркет с по-високо качество. Но какво ще стане, ако искате да спестите? Има няколко варианта за закупуване на ниска цена.